Du læser nu
Temafest

Temafest

Temafest

… eller, næsten ihvertfald… efter en ret hårdhåndet sortering af samtlige ejendele har jeg nu fået reduceret garderoben til ovenstående (.. der er Acie-temafest på min garderobestang. Ha!)… plus lidt overtøj i entréen og 4bøjler i mit kosteskab.. det føles fantastisk!! Som følge af alle mine eventyr (… og sikkert også det er jeg blevet ældre) er jeg blevet helt allergisk overfor at have for mange ting.. fordi det bare fylder.. og er tungt og koster overvægt.. niks – det meste af mit tøj er derfor røget i store sække til frelsens hær og i flyttekasser som skal med til FashionFlea i starten af februar!! Der vil være alt fra sko, støvler, vintage, ubrugt, smykker, solbriller.. og ja.. alt muligt.. Så jeg håber vi ses:) Nu vil jeg dog hoppe i tøjet – det regner og jeg skal mødes med nogle veninder til lunch.. På stammis-Babel måske!? 🙂

Done! Or almost at least… I’ve been cleaning out my… well.. life!? Have been throwing out about 75% of everything I own… even shoes and clothes have been cut to a bare minimum and donated to charity.. this is what’s left – very Acie, huh!? 🙂

 Kommentarer (30)
 • […] Post garderobe-oprydningen besluttede jeg, at blive bedre til at købe færre trend-items og flere klassiske pieces, som jeg kan have i mange år frem og mikse på kryds og tværs. Self skal der være plads til lidt åndede trendkøb, men jeg vil forsøge at minimere dem:) Men I må gerne tage mig på ordet, hvis jeg slæber alt for meget gøjl med hjem – jeg har tendens til at blive grebet af stemningen, så det er kun fint, hvis I kan holde mig lidt i ørene;) Nu, vil jeg derimod holde mig selv i ørene og drøne ud af døren. Jeg skal til bodycombat. Og nej – det var ikke min idé. Men jeg har lovet tøserne af tage med. Og motion skal man jo ha’. […]

 • Det er da egentlig en super god idé (Annes kommenatar) med at dele sin garderobe op i sager, man bruger hver uge, hvert halve år og det der aldrig er blevet brugt. Det må jeg prøve. Det kunne godt gå hen og blive en øjenåbner selvom jeg synes, at jeg er ret god til at rydde ud i mit skab 🙂

 • Haha – well; 5 mdr i 3 kufferter åbner øjnene for hvor meget man egentlig behøver… Men derudover er det da et glimrende forslag med Stockholm – Looklab Frieldtrip? Looklab Team Building? Vi må finde på noget! 🙂

 • Lige præcis:) Jeg smed et link herinde forleden dag, men jeg kan ikke huske hvor det blev af.. Men det er vist ret billigt..

 • Hov – og min er en M, men jeg er også ekseptionelt smal lige under barmen, så jeg skal altid size ned når jeg køber ting i empire-snit, for ellers sidder det helt løst.

 • Uh, FashionFlea! Jeg har haft et kryds i min kalender siden November, skulle jeg mene 😀 Jeg har allerede en aftale med to veninder, og jeg kommer helt sikkert hen til din stand/bod 🙂

  Hilsen Katrine Anna 🙂

 • Hahaha, rigtig nørdet kunne jeg heller ikke lade være med at tælle bøjler og jeg fik det til 40 stk…

  ACIE – vi må ha’ det rigtige antal! 😉

 • Haha, jeg fik det også til 44.. 😉
  Og fatter et vink med en vognstang, så min garderobe skal ryddes godt op i morgen! 😉

 • Hej Acie

  Tænke på om den Mulberry taske du købte i target var en du havde tænkt dig at sælge?
  Er nemlig MEGET misundelig og interesseret i den 🙂

  Hilsen Stine V

 • hvor er du sej! jeg skal også ha ryddet ud i mit skab inden studiestart om et par uger.. men jeg kan slet ikke overskue det, jeg kan dårlig nok komme ind i mit skab.. jeg bliver nok også nødt til at være lidt hårdhændet..

 • hvis jeg kunne få det til at se så fedt og overskueligt ud ville jeg gerne stå tilbage med det halve…
  der må ikke være noget mere inspirerende end at se på sit
  eget tøj på den der måde! glæder mig til den dag hvor jeg har mulighed for det!

 • Haha – dét ligner mit tøjstativ SÅ meget!
  Fra hvid til (meget) nude til (meget) grå. I stedet for sort i enden, dominerer de stribede sager 😉

 • Nu gik der sport i at tælle bøjler – og jeg fik det til 44 🙂
  Men tak for inspiration til at få styr på garderoben – må blive et projekt til den kommende weekend!

 • Jeg har fornylig gjort det samme, hvor op i mod 80-90% af min garderobe røg ud – til min meget store lettelse! Jeg blev inspireret af Christins Wedels bog ‘Hvad klæder mig?’ og delte min garderobe op i sager, jeg bruger hver uge (mere eller mindre), hvert halve år, og det der aldrig er blevet brugt.. Det var et vink, der var til at forstå!

 • Hej Acie! Ha ha keder man sig for meget hvis man også talte bøjlerne? 🙂 Jeg fik det altså til 43…

  Må man spørge hvor dit tøjstativ er fra? Det er super fedt!

  Kh Lene

 • Aner et vist farvemønster ha ha 🙂 Jeg er så i den modsatte ende – mit skab bugner af mørkt tøj og jeg ved at til foråret gider jeg det slet ikke, så hvis jeg skal købe noget i nær fremtid udover skitilbehør, så er kravet at det bliver i en lys udgave. Det må jeg huske på 🙂

 • Vildt du kan skære det ned til så lidt! Jeg rydder jævnligt op i mit, men har mindst 20 gange så meget alligevel 🙂 Men det er nok en fordel, når man rejser og flytter så meget rundt.

 • Altså jeg har self stadig 2 skuffer i en kommode med sportstøj (sweatshirts, løbetights, løbetoppe etc), nogle skjorter og så ligger der 3 par jeans. Jeg er ret hård – jeg havde 3 bunker; Behold//FrelsensHær//FashionFlea… For mig hjælper det rigtigt meget at jeg ikke smider noget ud -men at det hele enten går til velgørenhed eller kan sælges videre:)

 • Har du helt seriøst skåret din garderobe ned til 42 (ja, jeg talte altså) bøjler??!

  Så må der jo være håb for os alle endnu! Havde faktisk sat dagen af til klædeskabsudrydning, men havde ikke helt troet dét der var muligt!

  Kan du ikke give nogle tips til how? det der med ja, nej, måske bunker virker bare ikke for mig =)

  love

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top