Du læser nu
Mössa

Mössa

… eller bare hue, hvis man ikke er til svensker-snak… yes – uundgåelig del af uniformen når man bor i Stockholm. Muligvis fordi det er så koldt, at der er reel fare for at ens ører falder af.. Seriøst.. Så den her hue-fætter fra HPI of Sweden var også at finde på årets ønskeliste, men trods ihærdig indsats, var det vist ikke til at få fingre i én hjemme i Dannevang.. Men haps – heroppe vælter det med dem og således fik jeg spenderet det sidste af årets julegavehøst på en ny hue. Meget voksent. Og nu kan jeg altså glad gå rundt med en meget blød bold på hovedet. Og lune ører. Ikke dumt, ikke dumt. Hvis andre står og mangler en hue, så fåes HPI of Sweden HER!

This is very Stockholm – but it makes sense. It’s too cold not to. A hat – with a furry ball. It’s from HPI of Sweden and we’re inseparable.

 Kommentarer (9)
 • Jeg har set at man kunne få denne i blå med brun/grå kvast.
  Har du måske også det?
  Og kender du evt til andre steder disse huer kan købes (som også sender til dk)
  På forhånd tak for ulejligheden 🙂
  Venligst K

 • Det er det, jeg er! 😀 Jeg GLÆDER mig til at tage dem i brug og flashe dem for omverdenen. Beslutningen var svær, skulle det være i den lilla model eller hvide. Men nuppede den hvide version. De er super fede 😀

 • Karoline: det er den der koster 599,-… jeg ved faktisk ikke hvorfor der er prisforskel, for jeg stod med begge to i hånden i Plagg på Rörstrandsgatan og jeg kunne vitterligt ikke se forskel!? Tror det er same, same.. man betaler bare ekstra for at få en anden farve kvast!? Og det hedder ‘mössor’ 😉

  Lika: sådanner – er du hoppet på et par Oakley a-frames? 🙂

 • Den er virkelig lækker. Ak ja, havde man bare finanserne. Nu har jeg jo lige erhvervet mig nye skigoggles – inspireret af dit ældre indlæg om skiudstyr 😀

 • Nøøj!!
  Det er lige den jeg har ledt efter hele vinteren.
  Hvilken af de to “Mössaer” er det du har(dem på hjemmesiden?)

  -Karoline

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top