Du læser nu
Vykort

Vykort

 Kommentarer (11)
 • Uh ja – det har været sådan en fin dag i Stockholm idag. Ikke for koldt overhovedet. Så har også bare været uden for hele dagen:) Og nu ligger jeg lidt træt under dynen på sofaen efter al den friske luft.

  Benedicte: ovs, tusind tak! 🙂 Ehrm – jeg køber faktisk sjældent tøj online, fordi jeg godt kan lide at prøve ting og sager. Men ellers synes jeg der er mange muligheder – hvis det skal være highstreet tænker jeg umiddelbart: vila’s onlineshop, H&M’s onlineshop, nelly.com og topshop.co.uk. Ellers er der også tit gode vintagefund at gøre på eBay – det gør jeg også en del:)

 • Hej Acie
  Selvom du nok får det at vide tit, vil jeg alligevel sige at din blog er super, super fed!
  Du har også en super fed stil og det er lidt der mit spørgsmål kommer ind i billedet:
  -Hvor køber du dit tøj henne (altså på nettet)?

  Det bliver nemlig liiidt kedeligt i længden med asos hele tiden, selvom deres tøj er super flot 🙂

 • Wow, gid vejret var sådan i København. Her er bare gråt gråt og gråt. Øv øv… Men det gør ikke så meget når man alligevel skal indendøre og forberede sig til eksamen i morgen.

 • Åååh, et smukt billede. Og mottoet er også en meget fin reminder, om man bare skal gå efter sine drømme. Det kan aldrig siges for meget!

 • Sikke et fint foto – bare vi også kunne få lidt sol i DK snart… Hmm, men du har jo ret, livet er mest af alt skønt – selv i gråvejr 🙂
  Cecilie

 • .. thx – det er altid det jeg siger, når jeg får en eller anden tosset idé.. Og det passer meget godt, når jeg nu gerne vil se mig selv som eventyrer og go-getter.. Make it happen, Acie. Make it happen.

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top