Du læser nu
Bugg

Bugg

Bugg

… Yay – jeg skal være faster. Meget snart endda. Det har jeg vist fået holdt for mig selv:) Til sådan en lillebitte nuttet sag. Og jeg har siden gjort det til min helt store opgave, at det her bundt nuttethed skal være det mest velklædre gylp-monster verden nogensinde har set. Således fik jeg også tømt store dele af USA for babygear – hvem kan da også stå for baby Converse? Eller seje sparkedragter med dødninghoveder i navy strik fra BabyGAP? Og hvad jeg ellers fik slæbt med hjem… For nogle uger siden var jeg til babyshower og dér var gaven altså de her små fuslinger – mine egne fødder er jo svært begejstrede for lammeuld, så mon ikke sådan nogle små babyfusser også bliver glade? Synes ihvertfald de er søde – og så har jeg jo nærmest fået gjort det til mit eget personlige crusade, at sprede rygtet om UGG-alternativer, fordi jeg synes Deckers er nogle kager. Hvis den sætning overhovedet ikke giver mening for dig, så læs mere HER! Ud med UGG og ind med nogle alternativer. Yeah – de her er købt i The Little Bugg Shop på eBay og leveringen var super hurtig. Selv hele vejen fra Australien!

Yay – I’m going to be an aunt.. Very soon.. Very excited, very happy… I’ve been stocking up on baby gear for months and months:)

 Kommentarer (20)
 • Tusind tak for svar 🙂 Jeg har lige endnu et spørgsmål: størrelsen. Hvilken størrelse skal man tage? Jeg bruger normalt str 39 i flade sko og 40 i høje sko. Indtil videre har jeg brugt et par liiidt for små str 7 i UGG, så en str 8 er vist det mest oplagte, som du også skriver i dit tidligere indlæg. Men samtidig er der ikke noget værre end for store sko, så jeg vil lige være helt sikker…? :p

  – Ditte 🙂

 • Jeg synes klart at Whooga er et rigtigt godt alternativt. Mine har holdt sig fine, de er ikke skredet ud og er blevet mindre udtrådte end mine UGGs. Ligeledes har jeg også netop anskaffet mig et par fra Swedish Sheperds, som jeg også er glad for. Så synes bestemt du skal forsøge dig med alternativer!! 🙂

 • Hej Acie 🙂
  Jeg sidder og skal bruge et par nye UGG’s. Jeg havde egentlig tænkt mig at gå efter dem, der hedder “UGG”, da jeg allerede har haft to par og har elsket dem. Men de er meget dyrere end mange alternativer, og så genlæste jeg lige din artikel om Whooga. Holder de stadig? Jeg mener, er kvaliteten god?? De er jo meget billigere, og ser virkelig skønne ud, så jeg er fristet! Vil bare være sikker på, at jeg stadig får god kvalitet for pengene, og at de fx ikke bliver hurtigt udtrådte eller “skrider” ud i hælen (det ser så dumt ud).
  Tark!

  – Ditte 🙂

 • Helt sikkert succes. Havde selv et par med hjem fra Australien til niece – så sødt og må simpelthen også være comfy.

  Til gengæld fik jeg det charmerende tilnavn Faster Druk.

 • Det siger vist ikke så lidt om selskabet så, for han var vist den gut der indkasserede flest “sejt” point den aften! 😀

 • Thx Manja – og meget fremmeligt med jeans i en alder af bare 3mdr. Hun skal nok gå hen og blive en fashionabel ung dame en dag;)

  Uh Trins – den aften har jeg hørt om:) Jeg lå self også og boblede på deres sofa, da de trillede ind midt om natten. Og der er vist ingen fare for at han bliver videre musikalsk med den far;)

 • Ønsk hende pøj pøj. Dystede sing star med “Maven” for nogle uger siden. Så det kan være at han også bliver musikalsk!

 • Tillykke igen Acie 🙂 Jeg kan jo kun være enig i vigtigheden af lækre babyoutfits! Uggs har jeg dog ikke købt (endnu), men lille C har lige fået sit første par jeans i en alder af 3 måneder 🙂

 • Hov – og Hazel, jeg mente bare, at det jo ikke er specielt modeblogger-agtigt. Men then again – jeg har jo tidligere opponeret mod det prædikat, så måske det ikke er så off alligevel.

 • Ih tak allesammen – jeg glæder mig også helt vildt:) Faster-Festlig er allerede mit nye kælenavn i familien – det kan man jo ikke klage over;)… Har også bare ligget på Østerbro og klappet på maven de sidste mange uger, og vi er allerede et godt team. Jeg fik adskillige high-fives derindefra.

 • Joh, det har du nævnt før (kan ikke huske hvor, men jeg havde i hvert fald fået det med), men stort tillykke alligevel! 😀

  I øvrigt ved jeg ikke, om det er specielt nørdet at læse WSJ, men det kan jo have noget at gøre med, at jeg selv gennemtrawler samtlige russiske netmedier hver dag, så måske er jeg bare erhvervsskadet af egen eventuel nørdethed 😉

 • Troede lige det var til dig selv og tænkte nå ja, de ser da meget behagelige ud men også lidt kluntet? He he. Tillykke med titlen 🙂 Til en lille en, der er de skisme nuttede, nåhhhrrr… cutie-pie.

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top