Du læser nu
Dolled Up

Dolled Up

Dolled Up

Dolled Up

Yes, jeg kan altså også andet end at gå i jeans og hvide tees.. Omend det ikke er noget jeg gør sådär super tit… Men jeg kan når jeg skal.. Og det her er et typisk Acie-outfit, hvis jeg skal ud. All dolled up. Dog er der usikkerhed om hvorvidt skoene måske bliver skiftet ud med mine Zara-støvler der lidt mere kulde-venlige. Men det kommer lidt an på hvad de andre chicks har taget på fødderne – meget tøset, haha..

Headed out – and yes, I am able to wear something else than jeans and a tee… it’s just not as comfortable;)

 Kommentarer (27)
 • Tres Stureplan 🙂 Håber du havde en fin aften, jeg var på Söder og gik hjem gennem byen og blev helt glad over, hvor fin den er om natten – og slet ikke kold. Da jeg kom hjem, kunne jeg ikke mærke mine fødder, men lidt fuldskab pynter på alting. Ha ha..

 • Fashionislands: haha, det synes jeg også selv engang imellem.. Men det sker også at jeg fra tid til anden synes jeg er 5cm for høj, 5kg for tyk og lidt for højrøstet – og hvad kan man gøre!? Man er jo som man er…. Kedelig or not. 🙂

  Ditte: Tusind tak!

  Simone: Årw, thx;)

 • Sofie: tjow, det kunne jeg da godt lokkes til. Skal lige gå og tygge lidt på den:)

  Melanie: tusind tak!

  Trins: det kan jeg da godt – men det er virkelig ikke noget mysterie:) Easy as pie!

  Sara: hehe – well, nød lærer nøgen kvinde, right!? Og tusind tak!

  Trine: arw, thx lady!

  Emilie: Den er altså også lidt stor og firkantet, så kan godt forstå, at du gik lidt i baglås over den. Dejligt at du kunne li min idé! Og tak!

  Sara: bare rolig – støvlerne var også med hæl:) Og tak!!

  Stine: ih tak… jeg har vist erkendt, at min stil ikke er specielt moderne – men mere casual, klassisk og feminin.. Og så holder prikkede strømpebukser jo altid – også selvom andre sikkert synes det er very ‘last season’.

  Cecilie: haha, I wish.. Men det er vel én af fordelene ved generelt at være en lang dame.. Og TAK:)

 • Jeg har helt vild med strømpebukserne! De gør sættet endnu mere feminin og festligt! Det er skønt man lige kan hente inspiration her, nu når man også selv er en jeans-pige 😉

 • Se DET er inspiration ! – ligger selv inde med selv samme bluse som jeg ellers havde opgivet at style og kategoriseret som et fejlkøb – Jeg siger mange tak 😀

 • Haha hvor fedt, at det ‘bare’ er en sue du har på, var ellers hundrede på, at det var en nederdel! det trick er skrevet bag øret, fordi du ser fandme lækker ud!! 😀

 • Hvis andre også synes at det kunne være rart, så ville du måske en dag vise hvordan du krøller håret som du gør?

 • Søde Acie

  -.. Du kunne ikke have en lyst til at lave et indlæg om galla kjoler – eller bare sådan nogle black tie generelt
  Står og skal til galla og er på herrens mark 🙂

 • Aghr – hvor er I søde allesammen:) Tak! Jeg blir jo helt fristet til ikke bare at gå i jeans hele tiden;)

  Erhm – det er ikke en kjole men bare en top fra H&M (købt igår for 35kr – udsalg. tjek) og “nederdelen” er slet ikke en nederdel, men bare en SueLong med stropperne stoppet lidt ned i linningen…. Jeg ved ikke hvad jeg havde gjort uden hende Sue. for satan da.

 • er helt vild med din super simple nederdel. Hvorfor er det lige at man aldrig rigtigt lærer at værdsætte de helt simple items? Eller er det bare mig den er gal med måske? :b

 • Bethina: tusind tak:) Har bare krøllet det med en lidt stort krøllejern!

  Sofie: Tak! Jeg er en rigtig dame-dukke, når jeg går ud. Tænker, at det opvejer for alt det der med jeans+tees til daglig.

  Rikke: arw, thx!! Jeg købte den faktisk selv igår – har stået med den SÅ mange gange. Og så hang den dér og kostede 35kr. Bum bum. Vi tar’ den!

 • Whoa! Hvor er du dog bare a sight for sore eyes. Jeg elsker blondedetaljen på blusen. Jeg burde nok have købt den, da H&M stadig havde tons. Suk. Du får mig jo helt til at crave den 🙂

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top