Curlingkängor - Acie

Curlingkängor

… aka “curlingstøvler” på dansk.. uklart hvorfor de hedder det, men de er ligeså uundgåelige her i Svea, som LaCrosse er i København… Flade praktiske støvler med varmt lammeulds-foer, der ikke er alt for brutale at se på – what’s not to love!? Forstår egentlig ikke rigtigt, hvorfor man ikke ser dem i Danmark overhovedet!? Selv hapsede jeg et par på udsalg igår – rart med et alternativ til uggs, som trods alt er en kende klodsede at rende rundt i sådan i skole og på job. Jeg føler mig voksen og fornuftig. Lækkert.

Curlingboots (whyyyy are they called that!?) are as popular here as LaCrosse boots are in Copenhagen – I got myself a pair on sale yesterday.. It’s nice with a less brutal alternative to uggs.

{source}

6 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til top