Du læser nu
Curlingkängor

Curlingkängor

… aka “curlingstøvler” på dansk.. uklart hvorfor de hedder det, men de er ligeså uundgåelige her i Svea, som LaCrosse er i København… Flade praktiske støvler med varmt lammeulds-foer, der ikke er alt for brutale at se på – what’s not to love!? Forstår egentlig ikke rigtigt, hvorfor man ikke ser dem i Danmark overhovedet!? Selv hapsede jeg et par på udsalg igår – rart med et alternativ til uggs, som trods alt er en kende klodsede at rende rundt i sådan i skole og på job. Jeg føler mig voksen og fornuftig. Lækkert.

Curlingboots (whyyyy are they called that!?) are as popular here as LaCrosse boots are in Copenhagen – I got myself a pair on sale yesterday.. It’s nice with a less brutal alternative to uggs.

{source}

 Kommentarer (6)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top