Du læser nu
Fredagssløv

Fredagssløv

Fredagssløv

Ahh – verdens sløveste fredag…. Har guflet æg og friskpresset æblejuice til morgenmad og nu står den på film og mys, mens et par snefnug drysser ned uden for… Der er nu rart sådan under dynen!! Senere står den på skøjteløb i Kungsträdgården. For det skal man jo næsten, når man bor i Stockholm:) Nogen der har lidt mere action-packed planer for fredagen end mig??

 Kommentarer (4)
 • Jeg har siddet og sidder på kontoret hele dagen med en stak spændende lovbekendtgørelser. Oh, the joy of office work. Eller, vent, det var ikke så action packed… heldigvis er der vin på menuen i aften!

 • jeg holder mig en velfortjent fridag idag eftersom jeg var til eksamen i går. Så bruger dagen på hygge og slappe af og se Desperate Housewives 🙂

 • Jeg vil mene at jeg var i en form for extreme-mode i morges; bilen havde erhvervet sig en smule is på dens ruder, så jeg valgte at slentre ud i futter og “jeg-er-lige-stået-op-tøj”. Det var action nok for mig, men når jeg kommer hjem fra arbejde står der en mojito og venter på mig.
  Mon ikke resten af fredagen glider stille afsted? 🙂

  Hilsen Maria

 • Der er nu ikke noget bedre end en dag uden vilde planer. Mine kolleger og jeg har lige ædt tre store lagkager fra Le Glace, og senere står den på middag i byen og bytur. Men i morgen vil jeg også svøbe mig i dynen.
  God weekend.
  Kh Ginger

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top