Ready, set, go!

Ready, set, go!

Ja, det er så mig der lige står og ligner en kage på kajen.. Det kan jo ske.. Startede dagen med 8km rundt om Kungsholmen – bum bum, så var man virkelig tilbage i Stockholm… Derudover er de første spadestik til specialet blevet taget og vi er nu officielt igang.. Halløj.. Det føles meget voksent, men på den gode måde.. Og effektivt – så endda på en lørdag. Som vi kan, som vi kan!!

Yeah yeah – I almost fell out of bed a straight out on a long walk around Kungsholmen. I know – I’ve had brighter moments, but it was nice:)

4 kommentarer

  • I know, har mild panikangst over det. Jeg glæder mig ikke længere at være på røven.. Men er ikke specielt tændt på alt det andet der hører til det der “fuldtids-arbejde”-koncept. Ad.

  • Jeg er også lige gået i gang med specialet – skørt at man er færdig og skal ud i den virkelige verden ‘om lidt’:)) Held og lykke med det!

  • Er det stadig gå-løbe eller er du over i løb kun? Selv er jeg startet op igen, men det er kun løb/jogge. Der er dog langt til de 5 km jeg kunne løbe førhen. Babysteps..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til top