Ready, set, go! – ACIE
Regret

Ready, set, go!

Ready, set, go!

Ja, det er så mig der lige står og ligner en kage på kajen.. Det kan jo ske.. Startede dagen med 8km rundt om Kungsholmen – bum bum, så var man virkelig tilbage i Stockholm… Derudover er de første spadestik til specialet blevet taget og vi er nu officielt igang.. Halløj.. Det føles meget voksent, men på den gode måde.. Og effektivt – så endda på en lørdag. Som vi kan, som vi kan!!

Yeah yeah – I almost fell out of bed a straight out on a long walk around Kungsholmen. I know – I’ve had brighter moments, but it was nice:)

4 kommentarer

 • I know, har mild panikangst over det. Jeg glæder mig ikke længere at være på røven.. Men er ikke specielt tændt på alt det andet der hører til det der “fuldtids-arbejde”-koncept. Ad.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Jeg er også lige gået i gang med specialet – skørt at man er færdig og skal ud i den virkelige verden ‘om lidt’:)) Held og lykke med det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg løber igen, men imorges var nu bare en “prommis” – eller lang gåtur med en veninde:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lika

  Er det stadig gå-løbe eller er du over i løb kun? Selv er jeg startet op igen, men det er kun løb/jogge. Der er dog langt til de 5 km jeg kunne løbe førhen. Babysteps..

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Regret