Du læser nu
Hej Tina

Hej Tina

Hej Tina

…. jeg har lige lånt dine fingre!! For synes din nye neglelak er ret fin – jeg har ledt efter sådan en sølvfætter i et godt stykke tid, men alt hvad jeg har fundet har slet ikke været dækkende nok… det har nærmest lignet perlemorslak istedet – og det var jo ikke dét jeg ville ha!! Anyways – jeg må se om den her fra Pieces stadig findes, næste gang jeg skal forbi moderlandet..

I’ve been looking for a silver nail polish for a while, but I haven’t found anything with the right coverage yet – this one looks promising. Will have to check it out the next time I swing by D-d-d-dinamarcaa.

 Kommentarer (15)
 • Haha, jamen hej Acie!
  Den der er i hvert fald alt andet end tynd i konsistensen. Den var faktisk lidt svær at arbejde med, men hvis man gerne vil have en sølv neglelak, er den meget…sølv!

 • Bruger altid Nr. 555 fra Gosh som faktisk dækker ved første lag, men giver den lige 2 og så er der bare fede sølvnegle for alle pengene. Til 60-70 kr. er den helt sikkert pengene værd synes jeg :0)

 • Har selv lige købt en neglelak fra pieces til 20 kr, billigt. Men blev simpelthen så skuffet, farven er så tynd at jeg skulle kommer 4 lag på, bare for at få et nogenlunde jævnt lag:( Øv. Ved dog ikke om det gælder alle farver.. Det var hvertfald resultatet for den i mint grøn.

 • Blev lige pludselig helt vildt i tvivl om hvordan Acie udtales.. Jeg har altid udtalt det på engelsk, men så så jeg lige Lasse og Sidsel vlog hvor de udtaler det “asie” altså som i spiselig madvare.

  hvordan udtaler du det selv?

 • Hmm, min Tiger-sag holder ellers godt. Men nej, det er nok ikke i Tiger man finder de mest pålidelige produkter generelt 😉

 • Jeg har Essie Loophole, og den er fed, men Opi’en er bare flottere, og meget mere minx-agtig 🙂 Bare til info 🙂 Plus der bliver stiber i Essie’n.. Som dog kan mindskes med en topcoat. Den fra China Glaze som Annika linker til, ser også cool ud og ser ud til at minde meget om Opi’en 🙂

 • Uj, ikke køb den fra Tiger. Tog den på, og max. en time senere var det meste af lakken skallet af igen. Det gik så sindssygt hurtigt!! Tsk, og den kostede endda hele 10 kr. 😉

 • Essie har også lavet en.Den hedder Loophole. Har ikke selv erfaring med den, men Essie er jo super kvalitet 🙂

 • Ellers har de en ganske fremragende i Tiger til…ja 10 kroner 🙂 Dækker helt fint og holdbarheden er egentlig også okay til den pris.

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top