Du læser nu
På Begären

På Begären

.. et lille moodboard, med forskellige ting og sager jeg går og tænker lidt over for tiden… Og så har jeg en idé om en marinefarvet striktrøje… Men jeg har ikke specificeret idéen mere i mit hovede end at den skal være strikket… og marinefarvet.. mhm.. jeg må ud og kigge lidt omkring. Hvad er der på jeres lister for tiden!?

Just stuff that I’m currently thinking about… Occasionally at least… And something navy.. I’d like something navy.

 Kommentarer (15)
  • […] For noget tid siden lavede jeg den her collage med ting, som jeg gik og tænkte lidt over – ting, der ville passe godt ind i min garderobe. Efterfølgende fik jeg hapset det meste – en camelcoat, et nyt ur, en leo-clutch og de smukke smukke sko. Parfumen hapsede jeg i taxfree, og solbrillerne prøvede jeg og konstaterede, at jeg lignede en dør med. Så nu manglede bare Stella McCartney-tasken (keep dreamin’ sweetheart) og den sølvfarvede strik fra H&M, som aldrig nåede til L.A. […]

  • Iihh, bliver så glad hver gang jeg ser du poster et billeder af kattesolbrillerne 😉 Købte dem nemlig sidste sommer – faktisk i Californien. Sunglass hut (er det ikke det den hedder) havde et tilbud om to solbriller for en solbrilles pris, så mig og min veninde splejsede – og vupti havde jeg et par Ray Bans som havde kostet mig sølle 350 kroner!

  • uha lister:-) dem har man jo altid…på min er faktisk mest tøj, som allerede ligger i skabet:-) åhh, hvilken fryd, når jeg igen kan passe størrelse guldlog.

  • Sjovt du skriver det med en marineblå striktrøje, forleden dag havde jeg faktisk en i kurven i Gina Tricots webshop 🙂 Gå ind og tjek den ud!

  • Har du tjekket Monki fornylig? Der har jeg set en marineblå striktrøje med store masker, sådan så den er egnet til foråret også. 🙂

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top