Du læser nu
Søndagspizza

Søndagspizza

Søndagspizza

…. på den billigere og lidt mere healthy måde, end hvis man hver uge står nede hos de italienske venner rundt om hjørnet. Jeg er en sucker for capricciosa, så det er altid det jeg laver… men man kan jo komme det fyld på man har lyst til… Som “dej” bruger jeg en tortilla – fordi jeg engang har læst at det er god måde at skrue ned for kulhydraterne i sådan en fætter. Og fordi jeg er doven om søndagen, forståes.

Søndagspizza

Yes…. Verdens letteste pizza… Og så endda et sundere og billigere alternativ til dem man får rundt om hjørnet.. What’s not to like!?

Søndagspizza

Jeg laver min egen tomatsovs af flåede hakkede tomater, lidt tomatpuré, 3/4 fed hakket hvildløg og en masse oregano…. Jeg kan godt lide at få lidt salat til min pizza, og til den lavede jeg en hurtig dressen af den sidste 1/4 fed hvidløg, salt, peber og så lige dele fromage frais og hytteost.. Igen – det der med hytteost og proteiner. Lidt har også ret, og jeg forsøger at klemme det lidt ind overalt. 🙂 

Søndagspizza

Som kødt bruger jeg fedtfattigt silkeskåret kalkunpålæg – det har jeg altid i mit køleskab og finder nærmest nye anvendelsesmuligheder for det hver eneste dag… Derudover blev det self til champinogner og lidt mager ost på toppen.. Og så skal den bare have 10minutter ved 220grader og så er man all done.. Tror måske det tager 15minutter at lave den all in all – det er der næsten ingen pizzamænd, der kan slå! 🙂

 Kommentarer (11)
 • Dejligt ladies:) Jeg lover, at jeg nok skal dele, når jeg laver noget spændende… eller… del-værdigt, ihvertfald.. rigtigt spændende blir det nok aldrig i mit køkken, haha..

 • Næste uges madplan for mig er bla. din variation af pizza, tacoskalsalat samt Sofies hjemmelavede kyllingenuggets og grønsager i rispapir. MUMS 🙂 Bliv endelig ved med at poste lignende.

 • I lige måde:)

  Og det er da dejligt at høre!! Jeg holder altså stadig på, at jeg slet ikke er nogen ørn i et køkken, men jeg kan godt lide at stå derude.. Og forsøger hele tiden at finde nye måder hvorpå jeg kan snyde mine smagsløg til en lidt sundere livsstil… Og det vil jeg bestemt gerne dele ud af, hvis folk overhovedet synes det er interessant:)

 • Ej hvor smart med tortillabunden 🙂 Det har jeg aldrig tænkt over.
  Det ser virkelig lækkert ud. Her i husholdningen forsøger vi også at spare lidt på de dersens carbs, især om aftenen. Vi har også lidt en svaghed for pizza og hr. kæreste vil meget gerne have sine proteiner. Jeg har vist ham den her opskrift og “the taco salad” – han er solgt. Gerne flere madtips – vi er glade for dem 🙂

  Knus Anita
  http://www.piecesofalittlelife.blogspot.com

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top