Du læser nu
Hey Bob!?

Hey Bob!?

Hey Bob!?

… jeg er altid på jagt efter den perfekte basis tee…. I ved; den der, som er tilpas sheer og tilpas oversize… Og som holder sig pænt.. Jeg har hørt fine ting om sheer-heden af disse… Og kvaliteten ligeså… Men er i tvivl om størrelserne?? Synes de her er ret fine og er meget fristet til at hapse et par stykker nu under udsalget – men er der mon nogen, der har lidt Forrest&Bob-insiderinfo!? Muchos appreciated:)

 Kommentarer (15)
 • I skal ikke bestille fra deres hjemmeside, servicen er utrolig ringe. Ventede en måned på en ordre og fik langt om længe fat i deres ejer. Han unskylde med at den var vi havde bestillet var midlertidlig udsolgt, men at en ny leverance var kommet og så snart den var pakket ud ville vores vare blive sendt. Det er nu gået to måneder mere og trods flere forsøk til kontakt har vi ikke hørt noget eller set noget til vores vare!

 • Kan se jeg har en fejl i min kommentar, jeg mente selvfølgelig I butikke istedet for IKKE, beklager:)
  Udover det syntes jeg lige jeg vil skrive vi har haft få reklamationer, hvis man sammenligner det med hvor mange vi har solgt, så tror desværre bare nogle af jer har været uheldige…
  Gør selv det jeg lige retter syningerne inden jeg hænger det på tørrestativet, da det er en tynd kvalitet, kan man nemt rette dem mens de stadig er våde, også skulle de gerne være klar til brug igen:)

 • Hej Acie, har underligt nok selv lige skrevet et indlæg om min mening om deres tee’s. Har selv rigtig dårlig erfaring både med service og kvaliteten. Efter for lang ventetid (bestilte det over deres hjemmeside)fik jeg dem, men alle var syet skævt, var vredet fra starten, den ene havde huller i og de har holdt sig enormt dårligt i vask selvom de er blevet skånevasket..Har selvfølgelig kontaktet dem men uden held.. ØV øv:S

  Desuden var den medium jeg bestile nærmere en small eller x-small.

  Men håber du får bedre erfaring med dem.

  Knus herfra

 • Jeg har en seriøs mangel på basics, men forleden dag fik jeg mig en hvid (tilpas sheer ;D) hvid t-shirt med en lille lomme på det ene bryst.
  den var aaaalt for lang til mig, men den fik lige en tur med saksen og sy-maskinen og nu er den perfekt 😀
  Jeg ved ikke hvor god kvaliteten er. Den er ret blød men tror hurtig den går i stk. men til en pris på 69 kr. syntes jeg godt det kunne gå.

  thefashionfrog.blogspot.com

 • Jeg har også lige siddet og kigget på dem, men jeg er altså for nærig til at give 17 euro i porto, når de kun koster 24 euro i alt! 🙂 Men nøj, hvor ville jeg gerne have dem! 🙂

 • Uh, thx for jeres erfaringer ladies! Synes stadig det er svært, haha:)

  Jeg har fundet dem på udsalg på, netop, my-wardrobe.com 🙂

 • Jeg bruger normalt medium i t-shirt, men for at min Forest and Bob t-shirt kunne sidde løst og lækkert, så valgte jeg den i large, da jeg købte min.
  Den er super lækker at have på.

 • Forrest og Bob kan klart anbefales – Vi sælger dem også i min butik, både i udsalg og nye varer
  Størrelserne er meget normale i det (:

 • Kan klart anbefale Forrest and Bob, vi har haft det ikke butikken hvor jeg arbejder det sidste års tid, og selv meget glad for at bruge dem.

  De er ikke specielt store i størrelsen, er desværre bange for det bliver svært at finde dem på udsalg, da de fleste farver forsætter til foråret.

  Held og lykke med basis jagten, jeg siger GO Forrest:)

 • Jeg er en xs i deres og svinger normalvis mellem xs og small. Jeg har en enkelt med nogle detaljer med opsmøgede korte ærmer, som jeg synes er vildt lækker. Men de to seneste jeg har købt har desværre vredet sig selvom jeg har vasket dem i hånden. Jeg fik dem ombyttet (Købt hos My Wardrobe) men det sammen skete igen, selvom jeg var endnu mere forsigtig.
  Så jeg har desværre både haft gode og dårlige erfaringer med dem. Men de er sindsygt lækre at have på 🙂

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top