Du læser nu
I WANT!!! – vol. II

I WANT!!! – vol. II

I WANT!!! - vol. II

For nogle uger siden snakkede jeg om, at jeg var på udkig efter en ny læderjakke til at supplere samlingen (… der pt består af én.. what a collection!).. Det gik jo sådär… Før jeg vidste af det, var I alle kommet mig i forkøbet og pist-borte var læderjakken. Tough luch, Miss Acie. Tough luck. Jagten fortsætter således – og forleden fik specialemakke og undertegnede en synkron-nedsmeltning da vi post-lunch spottede den her lille sag. Halløj! Den er fra svenske Jofama, men den var udsolgt i min størrelse – nej nej nej… Så jeg leder. Med lys og lygte. Den er jo perfectooooo!

The last time I wrote about a much craved leatherjacket y’all beat me to it and it was gone before I could say ‘that’s mine!’.. so the search continues – currently obsessing over this Jofama-jacket.. Is perfectoo!

 Kommentarer (17)
 • Det er godtnok en fin modella – har faktisk udset mig læderjakken fra Elin Kling x H&M (en læks fordel ved at bo i Sverige), men skal vist lige prøve denne først. Har også været på udkig aaalt for længe, men er ret så kræsen, for når man skal op og betale flere tusinde knaster, skal man virkelig elske den. Hvilken butik fandt du jakken i Acie?

 • Louise: ah – thx for opklaring! Jeg må fluks ind forbi og se om jeg kan finde noget info! 🙂

  Guldlog: Hm – uklart faktisk.. den har foret hele vejn i selve jakken, men har ikke lgie fået kigget op i ærmet:)

 • Karoline: thx, I know.. Men vil stadig gerne lige prøve den:)

  Louise: nej vent hvad?! Hvem er det der lige har skrevet om Jofama!? 🙂

 • uuh den er så fed men prøv lige og kigge på bubbleroom der kan man få den fat i den helt i størrelse 40. held og lykke med jagten..

 • Arh, havde lige glemt hun ikke var med Jer (;
  Men det er jo nok her i Kbh, så så kan det jo selvfølgelig være lige meget.. Dooh. Glemmer nogle gange du ikke er i samme land som os andre (;

 • Anne: den koster knap 2000SEK. Ved ikke hvad den koster i DK? 🙂

  Louise: Katrine hvem? 🙂 Men hvis det er i DK er det jo ligemeget, når jeg sidder heroppe i Svealand:)

 • Nå okay (:
  Tja, Katrine bloggede for nogle dage siden om en butik som førte Jofama og Jofama by Kenza, så måske hun ved om den kan fåes i den butik?

 • wow! den er så lækker… men hvis den har noget med kenza at gøre kommer det jo ikke bag på nogen.
  håber du finder den, selv om jeg bliver grøn af misundelse..

  har tænkt på at jeg tit nævner ordet misundelse når jeg runder dit univers. wonder why?!??!

 • Vil gerne lige prøve den først, så jeg er sikker på at det faktisk ER den størrelse jeg skal have:) Ved godt den fåes online – men tack ändå!! 🙂

 • Prøv at søg på google. Den findes på mange svenske nethandelsider og nogle gange også på Nelly.com. Kan ikke huske hvor det præcist var jeg købte min, men jeg søgte netop på google (: Søg på Jofama By Kenza leather jacket.

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top