Du læser nu
Ici c’est Stockholm

Ici c’est Stockholm

Ici c'est Stockholm

Ici c'est Stockholm

Brr…. Det har sneet inat og byen er dækket af et lag koldt hvidt sne.. Derfor har jeg også pakket mig godt ind i et forsøg på at holde varmen.. Jeg er iøvrigt kommet til den konklusion, at jeg er allergisk for frostvejr. Seriøst. Det må jo være dét. Efter at have levet (lykkeligt, might I just add) med fin fin hud i Californien har jeg nu udviklet mit sædvanlige vinter-eksem. Hvad sker der. Det klør. Og jeg er som fedtet ind i exoderma og har afsvoret alt hvad der hedder make-up for ikke at forværre situationen.. Nej nej nej.. Allergisk for frostvejr.. Det må være mig.

It’s really cold and it’s been snowing last night, so everything’s covered in a thin layer of glissening snow.. Very pretty. But not very outfit-friendly. Staying warm is key today:)

 Kommentarer (17)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top