Ici c'est Stockholm - Acie

Ici c’est Stockholm

Ici c'est Stockholm

Ici c'est Stockholm

Brr…. Det har sneet inat og byen er dækket af et lag koldt hvidt sne.. Derfor har jeg også pakket mig godt ind i et forsøg på at holde varmen.. Jeg er iøvrigt kommet til den konklusion, at jeg er allergisk for frostvejr. Seriøst. Det må jo være dét. Efter at have levet (lykkeligt, might I just add) med fin fin hud i Californien har jeg nu udviklet mit sædvanlige vinter-eksem. Hvad sker der. Det klør. Og jeg er som fedtet ind i exoderma og har afsvoret alt hvad der hedder make-up for ikke at forværre situationen.. Nej nej nej.. Allergisk for frostvejr.. Det må være mig.

It’s really cold and it’s been snowing last night, so everything’s covered in a thin layer of glissening snow.. Very pretty. But not very outfit-friendly. Staying warm is key today:)

17 kommentarer

 • Nu du alligevel er på apoteketet efter exoderma, så har de en lille skuffe med masser af prøver på andre cremer også. Måske har de en der opfylder kravene – fed uden at fedte og god nok til at begrænse vandtabet fra huden her i vinteren, hvor luftfugtigheden indendørs bliver meget lav.

 • Hej Acie

  FANTASTISK blog du holder dig 😉

  Jeg vil bare høre hvor din pels er fra? – der ser virkelig lækker ud!

 • @Stine: næææ… jeg glemmer det bare i farten:) Og helt honestly (og ud fra et små-egoistisk synspunkt), så synes jeg tit noget af dialogen går tabt, når jeg gør det..og det er så kedeligt – folk knyttet tit små anekdoter, kommentarer etc til spørgsmål om fx hvor mine støvler er fra.. og det syns jeg er hyggeligt at læse. Så bliver det sådan lidt mere dialog-agtigt end bare mig, der sidder her og hamrer foran skærmen:)

 • Hej Acie,

  Er du helt stoppet med at skrive hvor dit tøj er fra? Jeg savner det lidt. Ellers en rigtig skøn blog du har!

 • Jeg lider af samme allergi. Min inkluderer dog også vildt søvnbehov og permanente sorte rande under øjnene. Det er SKØNNO! 😀

 • Hvor er din blog bare lækker! jeg er vild med, at du viser hvordan mode ikke altid behøver bæres af tændstik-tynde piger. Jeg er en pige som også har lidt på sidebenene, som bliver glædeligt inspireret af din stil 🙂

 • I know:) det er derfor jeg bruger den der Exoderma-creme fra apoteket.. Ellers ville det gå helt galt – selvom jeg godt nok føler mig lidt fedtet lige når jeg kommer den på:)

 • Acie, måske ved du det allerede, men jeg kom sådan til at tænke på dengang jeg var i Grønland, hvor jeg havde samme reaktion. Her var problemet, at min ansigtscreme indeholdt lidt for meget vand! Her hjalp det med en creme eller olie, der var mere egnet til de arktiske egne, som vi jo nærmest kan sammeligne os med på disse breddegrader for tiden….

  🙂 Louise

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til top