Rodebejer

Rodebejer

Jeg er vild med at alt er så simpelt, damet og classy for tiden.. Mhmm… Yeah… Rodebejer var i mit nye svenske Elle – og er det ikke fint!?  Er især vild med frakken:)

I love how everything’s super simple and classy these days!

5 kommentarer

  • Natürlich. Helt i orden, sorry – det var ikke for at ‘udlevere’ nogen:-) Men jo, jo – de har skam masser af lækker Rodebjer. Og jeg siger go for it! Jeg er virkelig tilfreds med mine items:-)

  • Uh, vidste ikke Etoile-Etoile førte Rodebjer (… yes, woups.. var for doven til at dobbelttjekke og aner ikke hvordan det udtales. Det blev et skud fra hoften – hit’n’miss, du ved;) ).. Og du har meget ret i at det ligger i mit Øbro-hood – hvorfor jeg også lige tillod mig at slette den meget præcise beskrivelse, af hensyn til dem der bor der.. Man vil jo nødigt sætte privilegiet som huskat over styr. Deres sofa er fabelagtig at sove på;)

  • og nåå ja – detalje – selvsamme butik har i øjeblikket 70% på alle varer…..så nu har jeg da vist gjort reklame nok;-) ha ha….

  • Jaaaa…det er et af mine absolutte yndlingsmærker:-) Min fine sorte favoritkjole er derfra samt min ‘ældste’ jakke i skabet!! Faktisk lavede jeg på et tidspunkt et indlæg om en butik på østerbro, der fører mærket og hvor jeg har købt begge omtalte items – Etoile-Etoile. (og jeg har på fornemmelse, at det er meget tæt på dit hood, når du opholder dig på Østerbro?….) Nå, anywho, det er et fabelagtigt mærke, det er virkelig god kvalitet og – nu kommer den lille irriterende sprognørd altså frem: det staves Rodebjer;-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til top