Du læser nu
Boots

Boots

Boots

Se hvad jeg har fået! Hurra! Et styk klassiske boots fra Bianco… Halløj.. Jeg har været på jagt efter dem et stykke tid, efter at have set flere forskellige stylish damer sporte dem.. Men med særdeles begrænset held, for min Bianco her i Stockholm havde lukket sin forretning i Gallerian, mens jeg var væk… Doh.. Med lidt hjælp støvede jeg dog et par op i den rigtige størrelse i Liljeholmen og stærkt overrasket fandt jeg ud af at de var en gave.. Yes – der var lige et sekunds akwardness og svær forvirring, da jeg stod og flagrede med dankortet i hånden og lignede ét stort spørgsmålstegn… Den havde jeg ikke set komme. Men forvirringen blev dog hurtigt afløst af svær begejstring. Sikke en ondsags-vinder.. Hvis andre er interesserede så er de i ægte læder, fåes i 3 forskellige farver, koster 600kr og fåes HER🙂

I got myself a new pair of boots – super classic and basic from Bianco…. They’re super comfy and even though I often have a time with mid-heeled shoes i actually find these really cool.. I’m sure they’ll walk me many miles to come:)

 Kommentarer (21)
 • Haha, er altså lige nødt til at kommentere her..
  Det her indlæg poppede op i nede i ‘You may also like..’ og jeg synes det er skidesjovt, for jeg købte jo faktisk de her støvler af dig for efterhånden tre år siden og har været virkelig glad for dem – de sidder på mine fusser as we speak!
  Et par ture omkring den lokale skomager i tidens løb og de bliver fortsat komplimenteret 😉

 • Da jeg endelig er i Danmark har jeg også fået købt mig et par Lonnies da jeg har været vild med dem i så lang tid. Skal de egentlig smitte af? For det gør mine, bare jeg rør ved dem er mine hænder sorte. Ved ikke om det normalt, så ville bare hører om de også gjorde for dig?

 • Mange tak for linket, som dog kun figurerer i dine tanker, for det går i hvert fald stadig til Miss Bailey, hehe. Men det er jo også tanken der tæller! ;D

 • Amalie: yes – jeg er en heldig agurk, haha;)

  Lina: arw – thx so much:)

  Stylestories: ih, I know. Jeg havde egentlig forsøgt at linke til dig også, men må være kommet til at slette linket da jeg satte Miss Bailey’s ind. Jeg retter det lige:)

  Bailey: yeah, haha.. det var da Bianco-damen spurgte hvilken størrelse jeg skulle bruge – så blev jeg jo helt i tvivl om jeg skulle bede om at få lagt en 39 eller 40 til side. Det blev en 40 med hjælp af dig og de passer perfekt:)

  Christina: yes, ægte læder:) De er et hit!

  Julia: det håber jeg også, at jeg kommer til:D

  Nina: uh, sejt med to farver! Og godt at høre, at de er gode at gå i.. Jeg er sådan en pjevs med den slags:)

 • De er så skønne. Fik 2 par i julegave brun og sort, ikke fordi jeg var grådig men fordi der var 2 for 1. Og kunne ikke lige finde andet. Men det er såå gode og lækre at gå i. Også ligener de selvfølgelig lidt Acne, track og pistol. Uden at være helt magen til. 😀

 • er det ægte læder? for 600kr? Det lyder da næsten for godt til at være sandt! Så vil jeg også have dem!

 • Hov – AT; well, jeg blev nødt til at spørge Bianco hvor jeg kunne finde dem, når butikken i Gallerian var lukket. Jeg går ud fra, at det er dem, der har arrangeret det med butikken på Liljeholmstorget… Ellers fatter jeg ingenting:)

 • Well in all fairness så er skaftet kortere, hælen højere og så deler de ikke samme detaljer – fx er Bianco-versionen helt uden syninger henover støvlen samt uden hælstrop.. Så omend der er ligheder, synes jeg ikke det er helt fair at kalde det en kopi.. Inspireret – sikkert, knock-off – maybe even.. men kopi?! Njaah.. Jeg er ikke bleg for at slå kløerne i Acne-sko (.. har trods alt 5 par på bagen), men jeg synes bare de her er mere vellykkede end pistols – og det er jo smag og behag:)

 • Hvordan kan det være at du helt ud af den blå luft pludselig fik dem gratis?

  Must be your lucky day! Indeed! Super fine, er de i hvert fald! 🙂

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top