Du læser nu
L’outfit

L’outfit

L'outfit

L'outfit

L'outfit

Yes, jeg har på fornemmelsen, at jeg og den nye camel-coat nok skal blive meget fine venner i mange sæsoner fremover. Og det føles godt. Dog måtte jeg sande, at det virkelig var alt for koldt med uldrakke idag.. Har simpelthen frosset som en gal. Brr..

Post garderobe-oprydningen besluttede jeg, at blive bedre til at købe færre trend-items og flere klassiske pieces, som jeg kan have i mange år frem og mikse på kryds og tværs. Self skal der være plads til lidt åndede trendkøb, men jeg vil forsøge at minimere dem:) Men I må gerne tage mig på ordet, hvis jeg slæber alt for meget gøjl med hjem – jeg har tendens til at blive grebet af stemningen, så det er kun fint, hvis I kan holde mig lidt i ørene;) Nu, vil jeg derimod holde mig selv i ørene og drøne ud af døren. Jeg skal til bodycombat. Og nej – det var ikke min idé. Men jeg har lovet tøserne af tage med. Og motion skal man jo ha’.

Today’s outfit. It was waaaaay too cold to be wearing this coat, so I’ll have to put away for a while.. But but but – I’m sure we’ll be great friends for many seasons to come:)

 Kommentarer (11)
 • Tak:) Meeen – nu tror jeg ikke at min stil har ændret sig så meget på 2 uger.. Heh.. Se fx de her to outfits fra juni https://acie.looklab.dk/livet-som-agurk/reprise/ og https://acie.looklab.dk/ikke-kategoriseret/dagens-21/ … Så det er en process – og sådan er det vel altid.. Et skridt af gangen.. Og det sidste halve år har bare været lidt “off” forstået på den måde, at der er sket så meget i mit liv, at mode og outfits bare har virket sekundært. Altså – hvem gider overhovedet tage sig af fashion, når man bor i LA og lever af lykke, kærlighed og whiskey!? Så er jeans og en tee heeeelt fint:)

 • Det ser virkelig godt ud! Sjovt du siger det med at du vil til at købe mere klassisk, for jeg synes netop at efter du er flyttet til Sverige er din stil blevet meget mere klassisk, og mere voksen, på den gode måde 😀
  – Linette

 • Fie: tak – og tak fordi du læser med:)

  Line: De er fra Zara og desværre en del sæsoner gamle. Måske du kan være heldig på eBay eller TS?? Og yes – hælen er ret høj. Og tak!

  Lisbeth: uh, det var også sjovt.. selvom jeg klart mere er en løbepige:)

  Maj: very sweet, tak! Jeg føler mig også godt tilpas i det:)

  Neel: Thx – de er fra Zara, men som sagt et par sæsoner gamle:(

 • Den er super smuk den camel-frakke! Den klæder dig super godt frk. Agurk 🙂

  Og resten af outfittet ser også rigtig godt ud – very classy!

  – Maj

 • Du skal da glæde dig til combat – det er herligt! Vores idrætslærer på min skole er uddannet instruktør så vi giver den god gas til det for tiden og det er virkelig noget der rykker xD

 • Fiiine støvler 🙂 Hvor kan man mon være så heldig at opsnuse sådan et par henne? – Og er hælen virkelig så høj som den ser ud?
  Tak for hyggelig og fin blog 🙂

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top