Sneakpeak - Acie

Sneakpeak

Sneakpeak

På dagens outfit – med nyt udsalgskup fra Zara…. Jeg har kigget længe længe længe på den her camel coat fra Zara – den har nemlig den ‘helt rigtige’ camel nuance… Syntes det har været rigtigt svært at finde frakker som ikke har været for orange i nuancen… Så da den her hang nedsat til 400kr forleden var jeg ikke længe om at slå til. Haps. Blev der sagt. Resten af outfittet kommer später – jeg er på vej til forelæsning. Og jeg er laaaate. Surprise.

Snatched this camel coat on sale the other day – it’s perfect. I’ve been eyeing it forever but a) buying (yet another) winter coat in LA seemed pretty retarded and b) I was hoping it’d go on sale.. and it did.. so yaaay!! Full outfit-post to come!

11 kommentarer

 • […] ting, der ville passe godt ind i min garderobe. Efterfølgende fik jeg hapset det meste – en camelcoat, et nyt ur, en leo-clutch og de smukke smukke sko. Solbrillerne prøvede jeg og konstaterede at jeg […]

 • Camilla: thx – jeg er også ret glad for leo/camel-kombien:)

  Sanne: uh – god info. Thx for sharing!! Mener også den findes i grå faktisk – og træls at prisen er det samme i DKK og SEK. Så er der jo trods alt lige 100kr at spare ved at købe den over sundet.

  Malsen: tak – du’ sød;)

 • Camel coat’en findes der MANGE af i Zara på Strøget (hvis det kan hjælpe?), den er i både camel og mørkere brun. Mener dog den koster 499kr.

 • Thx ladies:)

  Tasken er smågammel og fra Dixie!!

  Og ja, der var faktisk en masse tilbage – men det er jo heroppe i Stockholm. Ved ikke hvordan situationen er i Kbh desværre:)

  Og træls med Asos-jakken.. Ævs.

 • Jeg vil også så gerne have en camel coat, havde købt en over asos til mange dyre kroner, men de sendte selvfølgelig det forkerte, og så var frakken udsolgt, øv!! Var der flere tilbage i Zara da du købte din?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til top