Du læser nu
Lørdagslæsning

Lørdagslæsning

Lørdagslæsning

… fra arkivet… der er stor sandsynlighed for at Lotte giver mig tæv, for at vise den her artikel, som blev bragt i sidste års januar-nummer af Sirene.. Men men – jeg har netop lovet hende, at forsøge at opstøve et par Bally curlingkängor, så jeg har ligesom overhånden lige nu. Ha! Anyways – vi ligner begge to kager, men vi havde det enormt sjovt og kunne ikke holde op med at grine. Vi dukkede begge op iført den samme Vila-trøje (…. yes, flot.. heldigvis i forskellige farver.. men hvad sker der – noller1 og noller2..) og jeg var en totalt druknet mus, efter at have forceret København i iskold novemberregn.. Mit hår er stadig vådt på billedet og vi var begge to helt vildt trætte. Men! Det sjove ved billederne er næsten, at de blev taget den dag, vi tog det allerførste spæde spadestik til Looklab. Det var den dag idéen blev født. Tidligere på dagen. Den 16. November 2009. Siden da er der sket meget – men det er cool, at se de her billeder og vide at dét, der bare var en meget meget forsigtig idé faktisk lykkedes. Og at vi idag både er blevete endnu bedre veninder og ovenikøbet business partners – og endda også med flere af Danmarks fineste, sjoveste, skønneste og fashionable ladies. Sikke en god følelse:)

An old old old article from Danish magazine Sirene, where Lotte and I were interviewed about friendships…. 🙂

 Kommentarer (14)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top