Lørdagslæsning - Acie

Lørdagslæsning

Lørdagslæsning

… fra arkivet… der er stor sandsynlighed for at Lotte giver mig tæv, for at vise den her artikel, som blev bragt i sidste års januar-nummer af Sirene.. Men men – jeg har netop lovet hende, at forsøge at opstøve et par Bally curlingkängor, så jeg har ligesom overhånden lige nu. Ha! Anyways – vi ligner begge to kager, men vi havde det enormt sjovt og kunne ikke holde op med at grine. Vi dukkede begge op iført den samme Vila-trøje (…. yes, flot.. heldigvis i forskellige farver.. men hvad sker der – noller1 og noller2..) og jeg var en totalt druknet mus, efter at have forceret København i iskold novemberregn.. Mit hår er stadig vådt på billedet og vi var begge to helt vildt trætte. Men! Det sjove ved billederne er næsten, at de blev taget den dag, vi tog det allerførste spæde spadestik til Looklab. Det var den dag idéen blev født. Tidligere på dagen. Den 16. November 2009. Siden da er der sket meget – men det er cool, at se de her billeder og vide at dét, der bare var en meget meget forsigtig idé faktisk lykkedes. Og at vi idag både er blevete endnu bedre veninder og ovenikøbet business partners – og endda også med flere af Danmarks fineste, sjoveste, skønneste og fashionable ladies. Sikke en god følelse:)

An old old old article from Danish magazine Sirene, where Lotte and I were interviewed about friendships…. 🙂

14 kommentarer

 • Dejlig artikel. Kort og godt. Kan godt huske den:-) Den skal I da bestemt ikke være flove over. I ligner en million begge to – og intet i verden er mere ‘blærerøvs-agtigt’ end at at have gode venner – og selv være skyld i at dét udvikler sig konstant!! Coolio.

 • Fantastisk tilbageblik…kan også godt huske historien, men den er simpelthen så fin og sød at den tåler op til flere gentagelser 🙂

 • Dejlig artikel og skønne billeder:)

  Og jeg vil give jer helt ret i det med at få veninder. Jeg har altid været lukket og passiv, men da jeg begyndte på mit studie skulle det være slut på den front. Nu har jeg en håndfuld veninder for livet og en meget mere udadvendt attitude. Det er skønt 🙂

  Knus Anita
  http://www.piecesofalittlelife.blogspot.com

 • Hov – vi skrev vist samtidig Emilie:) Tak!! Det er også mit favoritbillede – ville ønske jeg havde originalen, men jeg har desværre kun den variant, der sidder i bladet:(

 • Jeg synes nu altså I er fine på det nederste billede – meget naturligt, meget ægte 🙂

 • Haha – sistas from another mista!?!? Og ja, vi ligner måske hinanden lidt. Men hende Flotte er nu ikke den værste i verden at ligne;)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til top