Du læser nu
Morning After

Morning After

Morning After

Morning After

Åh, beklager den sløje kvalitet, men iPhone i stærkt modlys er lidt en kamp op ad bakke… Efter en lang nat med stilletter, champagneglas og et helt fantastisk slæng venner (jeg fik desværre ikke foreviget aftenens outfit, men jeg festede i yndlingskjolen og hår+makeup har jeg uploadet HER) vågnede jeg op ad formiddagen til en klar og skyfrihimmel. Så fint! Derfor blev det også hurtigt besluttet at der måtte en gåtur til. Med solbriller, latte og lugnt tempo. Ah. Den perfekte lørdag morgen efter en festlig nat:)

After a long night of partying with heels, champagne and amazing friends I started the day of with a long walk in the sunshine… With latte, sunnies and clear blue skies. Stockholm’s amazingly beautiful when the weather’s like this!

 Kommentarer (4)
  • Det var også en dejlig morgen:) Og mon ikke Stockholm fortsætte finheden? Det ville være rart ihvertfald! Aftenen vil vi henslæbe på Vapiano.. Med skitsnack, vin og massere af pasta. Haps.

  • To helt perfekte indlæg i dag. Sidder og er mega nervøs, for i morgen tager jeg mod Nordsverige til ungdomsklimakonference og samisk marked med 40 mennesker, jeg overhovedet ikke kender, så det var ret opmuntrende med reminderen om, at jeg er på rette vej, når jeg sådan kaster mig ud i det… Man kunne jo møde nogle fantastiske mennesker. Og så skal vi overnatte i Stockholm både på vejen derop og hjem igen, så jeg håber, at byen ser lige så fantastisk ud i morgen, som den tilsyneladende gjorde i dag!

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top