Du læser nu
Nørdet Post

Nørdet Post

… men de sidste par dage har undertegnede og Helmuth forlystet os noget så gevaldigt med vores nye iPhone-applikationer, så jeg tænkte, at der måske sad et par iPhone-fashionistaer derude, der kunne bruge et lille tip:) Venstre er et screenshot af Whatsapp, som er et kryds mellem chat og sms. Lidt a la BBM for Blackberries. Og til højre er et screenshot af Viber, som lader os ringe til hinanden. Begge tjenester er gratis, fordi de kører over mobilens internet. Og det er altså smart:)

Og nej – Helms har ikke ligget og ringet til mig kl 2:45 om natten (… trods alt).. Min telefon står bare stadig på Cali-tid, så jeg slipper for at regne frem og tilbage:)

This is superduper nerdy – but these iPhone apps have effectively changed how I use my phone, so I thought I’d share. Not very fash – but it seems like we’re quite a few with iPhones, so why not!? 🙂

 Kommentarer (7)
 • Jeg har selv kigget på Viber men forstår ikke helt, hvorfor det gammelkendte Skype ikke bare er lige så godt?

  @Pontoppidan: Du kan jo lave et ikon på din Home Screen med direkte link til bloggen, ganske som hvis du laver et bogmærke; så skal du bare vælge “Føj til hjemmeskærm” i stedet for “Opret bogmærke” (eller hvad ordlyden nu end er). 🙂

  Kunne ikke leve uden min iPhone, det er jo ikke bare en ‘fon, det er SÅ meget andet! :o)

 • Jeg ELSKER min Iphone!! SÅ gerne flere af den slags indlæg, det er super:)
  Jeg kom sådan til at tænke over hvad der kunne gøre min Iphone endnu bedre….en AcieApp, det kunne være sejt! Et lille tryk på skærmen og vupti, så er du der:) Har dog INGEN idé om hvordan sådan noget laves…men bare en lille sjov tanke;)

 • Hej Acie 🙂
  Ved godt at det er lidt ude af kontekst, men er næsten lige begyndt at læse din blog og det første indlæg jeg læste hos dig var om den Zara skjorte du synes var så pæn.
  Ved ikke om du har set det i ASOS’ nyhedsbrev, men here you go:
  https://www.asos.com/asos/asos-double-layer-shirt/prod/pgeproduct.aspx?iid=1421169&affId=2492&WT.tsrc=Email&r=2
  Synes bare den ser meget pæn ud og så ville jeg lige dele det med dig 🙂
  Btw, LOVE your blog!

  /S

 • Hejsa!

  Jeg har valgt at tagge/give dig The Versatile Blogger Award, du kan læse mere om det på min blog. Håber du vil “lege” med:-)

  Og tak for tippet til iphone:-)

 • Ah, tak for tippet! Jeg har lige fået min iPhone 4 (efter min 3GS blev stjålet – har bare ikke held med mine iPhones, apparently), men af en eller anden grund er der åbenbart ingen forbindelse nogen steder i landet? Må lige downloade disse applikationer og bruge dem indtil jeg får taget mig sammen til at gå ned til den nærmeste 3 butik…

  Igen, tak! Nu mister jeg ikke hele min vennekreds på grund af mangel på kontakt 🙂

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top