Du læser nu
Søndagsbrunch

Søndagsbrunch

Søndagsbrunch

Søndagsbrunch

… varmt tøj og curlingkängor… ah – så bliver det dårligt mere søndagsagtigt!! Jeg faldt i søvn på sofaen igår aftes, efter middag, rødvin og skitsnack på Vapiano med nogle venner – vild lørdag aften!! Så dagen idag skal spenderes med brunch, rengøring (jo, blev der sagt!) og måske et par afsnit MadMen på sofaen… Laterz gatorzzz!

Curlingboots (?) and warm clothes – it’s truely Sunday in Casa Acie… I plan on spending the day in slow motion – because I can.. 😉

 Kommentarer (8)
  • Jo og jeg svarede også:) Jep, de burde være ret nemme, men jeg ved det jo ikke. Jeg bor 600km fra Malmö så har ikke styr på det område overhovedet. Tror der er flere københavnere, der måske kan svare. Ved at Lotte netop har købt et par -du kunne spørge hende?! 🙂

  • Okay æv – men er de nemme at finde i Sverige? skal nemlig snart til Malmö.

    Hehe jo, men kunne ikke se at kommentaren var “gået igennem” – så troede det var gået i kludder 🙂

  • Lizbet: he.. it was niice:)

    Mira: den er fra USA desværre.. Og den ligner (desværre).. Min lædertaske gik i stykker og jeg var i akut nød for en ny taske med skulderstrop. Som bekendt er det en større udskrivning så jeg lever med den her indtil jeg finder den perfekte nye taske. Jeg har prøvet at pille de der forbandede nitter af i bunden, men man kan ikke:( Har iøvrigt skrevet om den her: https://acie.looklab.dk/k%c3%b8b/desperation/

  • Hej, jeg tænkte på hvor du har købt den sindsyge fede taske? Den ligner lidt en fra Alexander Wang’s kollektion, men er det det? eller er det en der ligner? For har ledt længe efter sådan en taske, da jeg syntes den er alt for fed? :o)

    – mira.

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top