Du læser nu
Leoness

Leoness

Leoness
Ét af de items i min garderobe, som jeg har sværest ved at style er den her leofrakke. Jeg knuselsker den, men synes den er svær at bruge.. Leoprint er en hårfin grænse, som jeg er bange for at havne på den forkerte side af. Men – den får nu lov til at tjene som det perfekte formål til en ny kategori her på bloggen; inspirationsarkivet. Hertil får jeg brug for jeres hjælp – fra tid til anden vil jeg poste et item, som jeg synes kan være lidt iffy. De af jer der har sådan et item i skabet (i det her tilfælde altså en leojakke) må så meget gerne smide et link til jeres yndlingsoutfit med den på eller sende mig en mail med et billede (acie@looklab.dk), hvis I ikke har en blog. Så samler jeg en collage og kvitterer self med links, god karma og et tak – en slags feature.. På den måde kan vi samle en hel masse outfits med det samme item (give and take), som vi så kan hente fælles inspiration fra. Anyways – håber I gider være med. Både jeg og leofrakken ville være svært taknemmelige. Please?! 🙂

I find it super hard to style this jacket – so drop me a link or a pic of your fave leojacket outfit and I’ll collect everything in a collage where we’ll all be able to gather some inspiration from eachother.. Me and my unworn leojacket would be highly greatful:)

 Kommentarer (9)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top