Du læser nu
Red Splash

Red Splash

Red Splash

Indtil idag, har jeg ikke ejet noget rødt…. At all… Udover rød neglelak, that is… Hvilket også skabte lidt problemer, da jeg engang i foråret skulle til en fest, hvor dresscoden var rød.. 1. jeg hader åndssvage dresscodes og 2. jeg ejer ikke noget rødt.. Jeg endte med at male mine tånegle røde.. Snak lige om at gå all-the-way, huh?! 😉

Anyways – på det seneste er jeg faldet mere og mere for det røde. Det kommer aldrig til at blive en stable i min garderobe, men er klart et trend-item. Derfor tænkte jeg at en accessory var vejen frem – som sagt, så gjort. Hvad jeg har slået poterne viser jeg frem imorgen:) Hvad siger I til det røde? Er der nogen det er en stable hos? Eller synes I ligesom mig, at det er cool – men svært i praksis? 🙂

So the thought of something red has been growing on me for a while now – I don’t think it’ll ever be a stable in my wardrobe, but more of a trend-thing.. Sooo going for an accessory seemed like the better option – which is what I did. I’ll post my buy tomorrow:)

Pics: style.com, trendycrew, stockholm streetstyle

 Kommentarer (27)
 • Lisette: yeah – synes bare man skal passe på med røde sko. De kan lynhurtigt komme til at se billige ud:(

  Kathrine: haha, min diamentrale modsætning much?! 🙂

  Sabine: det overvejer jeg også lidt… sådan et par capris.. perhaps!

  Christina: haha – opfindsomt!

  Nanna: lucky you!

  Maria: I know what you mean!! Men nu er jeg heller ikke så slick selv..

  Camilla: lady in red. Jeg er misundelig.

  Christiane: jeg kan også lide tanken om røde sko i teorien. Men de ser bare hurtigt så billige ud, at den bliver svær i praksis:(

  Line: haha, well der er ingen grund til at prøve, hvis man bare ved det ikke duer:)

  Caroline: he – jeg ville nok vente ldit endnu:) There’s a time and place for everything! Men måske et par røde capris i denim eller lærred?!

  Anne: mhmm – en enkel rød kjole og et par nude heels. Hot.

  Stine: he – den har jeg taget i Acie-farvet. U know. Fordi jeg ku.

 • Kender det alt for godt. Jeg er personligt så dårlig til at style ordentligt med farver, men jeg er faktisk lige sprunget ud i det. Jeg fandt den der H&M rose taske noget i rød til en 50’er og så tænkte jeg “hvaa faan vi prøver da bare”. Har sidenhen købt nogen øreringe i genbrugen med noget rødt i + en neglelak så der er mindre røde detaljer også :).. men altså det bliver aldrig noget der for alvor hitter hos mig 🙂

 • Jeg synes det er vildt fedt med rød! :o) Personligt kunne jeg godt tænke mig en rød kjole!

  a-m-fashion.blogspot.dk

 • Jeg syntes det er über lækkert, men ret tricky.
  Jeg syntes især det er flot når det er rødt læder som en par leggins eller sådan noget, men det skal jo også bare styles helt bestemt så det ikke ser billigt ud. Jeg syntes også at rød og leo er ekstra smukt sammen, men jeg har hverken noget rødt eller Leo i skabet.
  Jeg fandt faktisk et par røde “læder” leggins i H&M forleden dag, men spørgsmålet er hvor godt det ville blive. Jeg er en 13 årig meget lav pige, og er altså ikke walking in heels yet 😉
  Og så tror jeg måske også man ville få liiiiidt for mange kommentarer i skolen, they don’t understand fashion or style ;D
  Ihvertfald endte jeg med ikke at prøve dem, hvilket jeg lidt fortryder nu 🙁
  Tror jeg skulle have givet dem en chance alligevel, måske havde de slet ikke set ud på som jeg havde forestillet mig.

  thefashionfrog.blogspot.com

 • Jeg er begyndt at blive ret glad for rød. Jeg har kun en rød skjorte indtil videre men jeg kunne godt tænke mig noget mere rødt. De fleste nuancer af rød er flot og det pifter et sort/gråt outfit op.
  Jeg kunne virkelig godt tænke mig at finde et par røde hæle.

 • Jeg er rigtig glad for rød, jeg har stort set altid noget rødt på eller med mig. Hele sommeren sad der røde converse på mine fødder, og jeg glæder mig meget til temperaturen igen tillader converse:-) I dag er det min taske med røde stropper og kanter, der er dagens røde indslag.
  /Camilla

 • Jeg har en rød trøje (som jeg aldrig bruger) og et par Louboutin sko med rød hæl (overraskende?) – og det er vidst også det eneste røde, der nogensinde kommer ind i min garderobe, for det er ikke lige min farve, desværre. Den er ellers ret lækker.

 • Rød er så city slick; men det vildeste jeg har sparket mig op til ang. rød var en top, da jeg skulle til en dresscode-fest. So much for being slick!
  Jeg har haft et par røde sko i tankerne i noget tid, men vejen til at finde det helt rigtige par sko er godt nok lang. Der skal jo prøves, vurderes, prøves igen og skaffes penge! 🙂

 • Jeg synes at rød er en SMUK farve, men kan ikke rigtig få mig selv, til at købe noget tøj i den farve. Jeg synes dog stadig at det ser så cool ud, når farven rød, indgår i et outfit eller som accessory, derfor har jeg købt et meget flot, rødt cover til min iPhone 😀 – det blev jeg nødt til at skrive, efter at have læst om din “røde-tånegle-dresscode” hæhæ 🙂 god dag!

 • jeg går kun i kjoler og jep.. jeg har rimelig mange røde kjoler, rød læbestift (som næsten er daglig), røde sko og røde negle.

  fanatisk? yeah i know!

 • Rød, er vild med farven, men den er ikke så fin til mit hår som er hennarødt.

  Men syntes billedet med en dame i sort tøj med røde sko er vildt flot, tror at mine næste højhælede sko skal være røde, har rigtig meget sort tøj. Lexi kombi. Men også lidt svært at finde røde sko i den helt rigtige farve…. 🙂 Hmmmm, du har sat en grille i min hjrne, som jeg tror vil kræve tålmodighed at opfylde!

 • Hov Sigrid & Sandra – I var lige røget i spamfilteret:)

  Sandra; jeg er også ret glad for både læder og denim (begrænsede mængder læder dog – it’s too rough, til min mere klassiske stil, så det skal være på den classy måde).. og camel og nude! ikke mindst.. og leo! så virker rødt bare fornuftigt:)

  Sigrid: hm.. nu er jeg jo ikke så meget til de sorte outfits, så den bliver nok svær for mig. Ej heller læbestift;) Må finde andre alternativer…

 • Pernille: agreed, agreed.. men det skal være de rigtige items – det kan let blive en katastrofe med fx billige sko.

  Lærke: woups, sorry. den er rettet nu;)

  Sara: hvis den slet ikke siger dig noget, så er der ingen grund til at prøve – stick to what you do best:)

 • Tror ikke jeg ejer noget i rødt.. I hvert fald ikke noget jeg går med. Kun et par neglelakke, og de er meget sjældent i brug. Det er bare slet ikke min farve..

 • Årha, jeg mangler også noget rødt.
  – tøjnegle, den har jeg alligevel ikke hørt før, Acie 😉 hæhæ.

 • Callie: me too! købte en lignende rød kviltet taske i en genbrugsbutik i North Carolina for 2½ siden. Var dum nok til at sælge den – fortryder bitterligt nu.

  Signe: haha… skørt.

  Emma: lyder cool!

  S: Me too – synes det er sindssygt lækkert. På andre.

 • En rød taske, eller et par lækre røde heels til et ellers simpelt og stilrent outfit! Yes, det holder og rocker det hele lidt op:)

 • Jeg er personligt vild med rød, bare det ikke er i for store mængder. F.eks. synes jeg knap så godt om hende i det røde jakkesæt. Men når det “bare” gælder accessories eller en tank top så synes jeg det er toplækkert! Var en tur forbi Monki idag, de havde en rød bandeau top til 30 kroner, så den røg med hjem. Til sommer skal jeg have den under en hvid løs tank top med store armhuller (hedder det dét?) så man lige kan ane det røde pift 🙂

 • Jeg sad lige og tænkte “Jeg elsker rød, jeg har masser rødt tøj!” Så kigger jeg over på mit tøjstativ, og hvad ser jeg: ET par røde ballarina’er, EN rød strik, der nok nærmere er vinrød og så heldigvis også det vigtigste i verden, nemlig min gallakjole fra 3.g, der er RØD 🙂
  Må helt klart have noget mere, synes det er vildt flot og pifter alting lidt op på en lidt disket måde 🙂

  (Til gengæld ved jeg, at jeg har 6 forskellige slags rød neglelak (29 i alt) Say addict!)

 • Rød er fedt! Mit yndlingsitem for tiden er et rødt leopardtørklæde fra H&M. Det pifter så meget op.

  Hvis jeg havde uanede mængder penge, så skulle den røde Chanel-taske altså bo hos mig! Nøj, hvor er den fed. Meen når jeg engang får investeret i sådan en, så bliver de desværre nok den sikre og klassiske sorte.

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top