What time is it?

What time is it?
Idag landede det her ur i min postkasse… Jeg mistede mit andet ur for nogle måneder siden og anskaffede en replacement i USA – meeeen, det gik hurtigt op for mig, at det ofte var lidt for sporty i udtrykket til at det rigtigt passede til mig (… og det kunne jo være jeg skulle tage dét til efterretning.. Sporty spice), og derfor ofte stod og manglede et ur. Gerne ét der ikke bippede en gang i timen. Og nu er der jo kun ét ur i verden jeg rigtigt ønsker mig, så indtil den dag det bliver aktuelt, vil jeg istedet holde mig til de billige modeller og spare mine pennys. Yes. Så det blev det her – fra Asos:)

Got myself a new watch – there’s only on watch in the world that I truely want and till that day comes, I’ll live with cheapskanky versions and save my pennies.. It’s from Asos.. And it doesn’t beep every hour like my other one. Thank God.

14 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til top