Du læser nu
Mercedes-Benz Fashion Week in Stockholm, day 1

Mercedes-Benz Fashion Week in Stockholm, day 1

Lidt high-lights fra første dag af fashion week her i Stockholm. Krydret med lidt Emilia de Poret, der som bekendt er mit helt store girl-crush.. Selv holder jeg afstand til alt hvad der hedder modeuger i denne omgang – jeg skriver speciale og går til mandatory thesis workshops. Det er super fedt. Kinda. Ahem. Om ikke andet kan man claime magelighed og nyde highlights serveret i letfordøjelige anretninger som ovenstående. Den slags er jeg stor fan af og jeg glæder mig over at andre gør alt the dirty work, mens jeg selv bare kan læne mig tilbage og konsumere. At the click of a mouse. Schysst, som jeg ville sige på svensk.

Og btw – tak for alle jeres tilbagemeldinger til sidste indlæg. I er så vilde, når først I går igang;) Lover at vise dagens valg senere!

In Swedish – but, just a few highlights from the first day of Stockholm Fashion Week… I’m staying clear of all fashion weeks this seasons. I just find writing my thesis so much more giving, inspiring and fun, y’know.. Yes – complete bs, but a girl’s gotta do, what a girl’s gotta do right!?

 Kommentarer (0)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top