My pick – ACIE
Necessities

My pick

My pick

Yes, det blev så mit valg. Og de fleste af jer var vist enige:) Der er noget svært med den leojakke dér – jeg må øve mig noget mere!! Og camel-fætteren er jeg jo også selv svært glad for, så det er så svært ikke bare at vælge den altid:) Variation må der til! Og så synes jeg altså stadig det er sjovt så stor forskel en jakke kan gøre – to helt forskellige outfits imo:) Et par stykker af jer kommenterede også, at det her outfit ville være helt perfekt med en rød clutch. Og det er jeg sådan set slet ikke uenig i, men så er det bare her virkeligheden knalder ind – jeg har ingen rød clutch, og selvom jeg havde, så er en clutch bare ikke kompatibel med notesbøger, vandflasker, laptop, opladere og what not..Det er jo ikke et photoshoot og jeg kan jo ikke tosse rundt med en clutch bare fordi det er smart – har jo trods alt et liv, der skal passes ude i den virkelige verden, og tror min specialemakker er pænt ligeglad med hvilken taske jeg har med, så længe den bare indeholder min laptop og vores projektnoter;) Men jeg er stadig enig. Det ville have været pænt.

I agreed with most of you and went for the camel coat… I need more practise with the leo. It’s just so darn hard.

12 kommentarer

 • Den bliver du glad for 🙂 Et klassisk valg!

  http://www.thedanishgirl.wordpress.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ha ha…jeg tror nu heller ikke, jeg ville vælge det til hverdag. Men en tur i byen – hvor man gerne må ‘larme’ lidt mere. Og her har man jo oftest heller ikke brug for laptop og specialenoter og den slags;-) (altså, nu ved jeg jo ikke, hvad du skriver om, men aehm…) Et enkelt outfit, din leo jakke, et par smukke heels og en rød taske, trust me. It would work;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sanne

  Som Laura siger, så kan clutches indholde en masse – endda en laptop, hint-hint 😉
  Er selv på udkig efter en større clutch, der skal bruges som jakke til min laptop 🙂

  Godt valg, af jakke, i øvrigt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura: word…. Jeg må øve mig på min formåen til at cykle uden hænder mens jeg sparer op til en helt vildt stor og upraktisk rød clutch. 😉 😉

  Guld.log: ha – my bad.. Men wreally?! Dér bliver jeg for tøset… Så meget spræl, så lidt menneske?!… altså – relatively speaking ik.. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hi hi, jeg ville nu ikke have tilføjet en rød taske til dette outfit – men til leo jakken derimod. Det ville virkelig være labert med resten af outfit:-) Dette – det fungerer helt som det er!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Store lækre clutches kan sagtens indeholde meget 🙂 omend det dog er herre fucking upraktisk 😀
  Du ser vildt godt ud på de billeder der, by the way! Virkelig lækker styling og det hele.

  – Laura
  http://lauralindberg@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna: tak, hvor er du sød:)

  Ann-Sofie: den er fra Black Lily!

  Ivalu: både jakke og wedges er fra Zara! Og tusind tak:)

  Fie: Mjo.. Havde bare set nogle meget fine streetstyle-billeder med striber.. Men kom også tidligere frem til, at det nok bliver all black og stramt hår fremover.

  Senette: Ja – den nude taske røg faktisk på pga Lynn fra dailystylediary.. didn’t work here. Dang.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg syntes også bedst om dette outfit 🙂

  Måske havde det andet outfit fungeret bedre, hvis du havde haft fx en grå tee under din leo frakke, sammensat med den sorte taske i stedet for? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • fie

  tænker at leo måske har det bedre med ensfarvet end striber?
  Gik selv udenom leojakke tidligere på året fordi den larmer så meget, så nu bor jeg i stedet i mine nyindkøbte H&M leo leggings =) ..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jakken er virkelig flot! Hvor er den fra? Og hvor er de enormt flotte wedges fra?
  Virkelig flot tøj, du har dig! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann-Sofie

  Hvor er din taske fra 🙂 ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Superfint. Klassisk but still with a twist of Acie 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Necessities