Du læser nu
Necessities

Necessities

Necessities

1. MAC Studio Fix foundation, 2. Clinique Bronzing Poweder, 3. MAC blush, Pink’o’Peach, 4. MAC concealer, 5. Dermalogica Total Eye Repair, 6. Lancome Hypnôse Drama WP, 7. MAC liqiudlast liner, 8. Shiseido eye lash curler, 9. Urban Decay Eyeshadow Primer Potion, 10. Clear Eyes øjendråber, 11. Carmex læbepomade, 12. MakeUp Forever Cream blush, 13. MAC Fix+ spray, 14. Face Stockholm Mineral Foundation

Efter at have boet lidt over det hele har jeg haft fornøjelsen af at kunne udvide mit make-up sortiment med favoritter fra flere forskellige lande. Og faktisk ejer jeg mere MAC end jeg lige gik og troede – muligvis fordi de produkter altid ender med at være en favorit, når jeg køber nyt. Jeg bruger nærmest ikke make-up til daglig (især ikke i frostvejr – mit ansigt falder af i store røde flager, hvis jeg prøver), men med det her kan jeg klare mig meget meget langt. Det eneste jeg mangler er en rigtigt god mørk øjenskygge til lidt smokey eyes og så har jeg all I need. Nogen forslag!?

The contents of my make-up bag… I don’t wear a lot of make-up during the week (.. especially not in this weather.. my skin just can’t take it), but this’ll keep me good for any occassion. Just need a good dark eyeshadow for smokey eyes and then I’m all set.

 Kommentarer (13)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top