Dudes... - Acie

Dudes…

Dudes...

…. jeg skal have mine små poter på den her neglelak, som jeg spottede hos Sara forleden. Den er for lækker. Og perfekt. På den perfekte måde. Og husk lige at stemme på Sara i Vixen blog awards HER! Yes…

Perfect nail polish.. perfect.

2 kommentarer

  • Hej Lika, Jeg vil sige at denne orange neglelak er meget mere orange end Orange Fizz. Helt skarp og unden nogen som helt shimme/glimmer 🙂 Kh sara PS: Acie – go buy! den er virkelig flot!

  • Hæ, har lige luret på alle hendes blogindlæg om neglelak. Har en mani med neglelak for tiden eller skal vi sige jeg har haft det, det sidste års tid… Farven på billedet minder en anelse om Chanels orange fizz, som jeg heldigvis er i besiddelse af.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til top