Du læser nu
Get the look: Red Splash

Get the look: Red Splash

Get the look: Red Splash

Highstreet-butikkerne bugner af røde  items, så der er rig mulighed for at give trenden en chance, uden at sprænge budgettet.. Hm.. Så skal man jo bare have skidtet til at fungere i praksis og på andet end streetstyle-fotos. Giv mig gerne et heads up, hvis én af jer knækker koden;)

Highstreet stores are packed with red items these days – here’s some of the stuff I’ve come across:)

 Kommentarer (12)
 • Jeg blev lidt inspireret til rød i oktober og købte en ring med en rød sten og et sjal (det var i Spanien). Det bliver sårn lidt olé-agtigt sammen men jeg har besluttet mig for, at så må det bare være olé-agtigt!

 • Hej Acie

  Jeg har købt et Moschino bælte i rødt og bruger det rigtig meget ud over store sorte cardigans, samt min grå Vila leopard skjorte, som du (og vist også resten af den danske kvindelige befolkning) ejer. Her er et par links til outfit hvor jeg har det på:

  https://linettescloset.wordpress.com/2011/01/08/070111/

  https://linettescloset.wordpress.com/2010/11/21/today-leo-moschino/

  Desuden har jeg fået de røde Zara støvler der er på collagen, og jeg glæder mig til at indvige dem under modeugen i Kbh, de er allerede favoritter i skabet! Jeg regner derfor med at poste et dagens på min blog i løbet af ugen med dem på 🙂 Hvad skulle man dog gøre uden Zara!

  Jeg håber du kan bruge inspirationen 🙂

  Kh
  – Linette

 • Ja du fik altså også inspireret mig med dit tidligere indlæg, til at hoppe i min røde skjorte idag 😀 jeg tog læderbukser og en herre-inspireret jakke på.

 • Fashionislands: jeg bruger gimp! 🙂

  Pernille: it is – jeg synes bare det er svært!

  Nana: synes egentlig også at bordeaux er meget fint. In theory ihvertfald:)

  Louise: Ellers udemærket samling so far:)

  Louise: har set den i butik! 🙂

 • Hejsa!
  iiih,hvor er rød bare en skøn farve!
  Kjolen fra Zara – ved du om den er i butikkerne, eller kan man måske finde den på nettet?

 • Jeg tror det handler om, at få den der helt klare pang-røde farve, og ikke den bordeaux. Fx giver den lidt grumsede farve på jakken mig bøf-associationer. Og man gider ikke at være hende bøffen 😀

  Til gengæld synes jeg at kjolen fra Topshop er rigtig fin i farven! Og til dels også blazeren.

 • Jeg har en rød marc by marc jacobs taske, som jeg elsker at bruge til at få lidt farve ind i mit outfit de dage jeg er til det, og en rød cashmere cardigan, der også ind i mellem lige kan lifte mit look – som ellers mest er sort, gråt, hvidt med lidt brunt og nude, -og så selvfølgelig mørk denim…. Synes at det er så flot med en rød detalje én gang i mellem til at bryde…

 • Looove red!;)
  Hvad program bruger du forresten til at lave dine collager med? Hvis det er et program som følger med computeren, har du så evt. et link et gratis godt program at lave collager med?:) På forhånd tak:)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top