Du læser nu
MysPys

MysPys

MysPys

Solen skinner og jeg har fri!! Derfor gik turen til forstæderne i ægte søndagsoutfit, hvor den stod på kyllingesalat, hygge og en spæd diskussion om hvorvidt der var forår i luften – jeg står ret stejlt på at det næsten er hånligt at nævne ordet ‘forår’ før vi har passeret 1. marts. Mit (lidt mere optimistike) selskab var imidlertid ikke helt enig.. Anyways – rart at komme lidt ud af byen i det gode vejr:) Og yes – jeg kører reprise på striberne. Yndlingstrøje.. Og who cares!?

The sun is shining and I have the day off – so I wore my most comfy outfit and ran out of the city at the speed of lightning.. Myk myk, vruuum…;)

 Kommentarer (8)
 • Christina: sorry – din kommentar druknede ldit i alt det andet:) Du dukker bare op!!

  Charlotte: tusind tusind tak!

  Camilla: hmm… jeg er igang med en bog – men den handler nu ikke lige om det. Jeg tror ikke man kan generalisere over landegrænser for tingene fungerer så forskelligt fra land til land. Hvis man står med tanken om at flytte til udlandet så er mit bedste råd at 1. gøre det og 2. være klar over at det kræver blod, sved og tårer. Man starter fra square one på godt og ondt – og skal finde ud af alt fra forsikring til den korteste vej til supermarkedet:)

  Nanna: ah – ingenting. Men tak. Det er sådan her mit hår er født. Det er bare føntørret hurtigt og halvt inden jeg sprang ud af døren:)

 • Hej søde Acie!

  Jeg sad netop og tænkte, om du evt. kunne lave sådan en lille “HJÆLPEBOG” med hvordan man kommer frem, hvis man står med tanken om at skulle flytte til udlandet, hvordan man søger bolig, arbejde m.m., hvordan man sætter sig op til at rejse afsted og sådan noget…

 • Halløj – skrev på et af forrige indlæg, men ved ikke om du har set det 🙂

  Planlægger at komme og hapse (og hilse) på lørdag .. Men ser nu at der står “tilmeld” hist og her – møder man ikke bare op, og betaler entré og så er det dét? Eller har jeg misforstået noget – og nu er for sent ude?

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top