Du læser nu
Rapport: Elin Kling x H&M Launch

Rapport: Elin Kling x H&M Launch

Rapport: Elin Kling x H&M Launch

Den sidste uges tid har de Stockholmske H&M-vinduer været fyldt med Elin Kling’s kollektion. Her er det butikken på Hamngatan foreviget lørdag aften.

Rapport: Elin Kling x H&M Launch

Og her er det én af butikkerne på Drottninggatan fanget i mandags….

Rapport: Elin Kling x H&M Launch

Butikken på Drottninggatan 3 kvarter efter dørene åbnedes… Man kan jo dårligt trænge sig igennem menneskemængden.. Eller..

Rapport: Elin Kling x H&M LaunchRapport: Elin Kling x H&M Launch

Jakken der gik over i historien for worst fit ever.. hvad sker der!? Hvis nogen har tænkt sig at slå kløerne i den så a) stress ej – de findes og b) gå 2 størrelser ned.. mindst… og c) genovervej – it’s not very nice..

Yes, min morgen har stået i retailens tegn, så jeg klev op tidligt og satte kurs mod centrum… Der var ikke noget fra Elin Kling’s kollektion jeg selv var faldet for, men jeg havde lovet en veninde at lede efter the cluuuutch, for den hjemsøgte hende i drømmene. Desværre bar jagten ikke frugt – den og halsbåndet var pist forsvundet, men alt det andet hang der i rigelige mængder… Og derudover var butikkerne mere eller mindre mennesketomme… Hm.. Igen er jeg ikke specielt imponeret over et designer-samarbejde. Synes ikke kollektionen var specielt wearable!?! Tilgengæld er der netop landet en pressemeddelelse i min inbox om at H&M til april lancerer en kollektion kaldet “the Concious Collection”. Den får følgende ord med på vejen: “fremstillet af mere miljøvenlige materialer såsom økologisk bomuld, tencel® og genbrugspolyester. H&M?s designere har fundet inspiration i forskellige toner af hvid, som er en af forårets vigtigste farver.  Et minimalistisk, skræddersyet look kombineres med romantiske blonder, broderie anglaise, flæser og draperinger. Conscious Collection vil blive solgt i alle H&M-butikker fra den 14. april.”. Det lyder da meget lovende!? Der findes endnu ingen billeder af kollektionen, men jeg uploader så snart jeg får dem:)

Dropped by the launch of the Elin Kling for H&M collections – there was looooads of stuff left and the stores were almost empty. I tried the leather jacket on and wasn’t impressed – size down (for God’s sake!) if you plan on getting it!

 Kommentarer (15)
 • Hej Acie! Fedt med en hurtig vurdering af kollektionen. Jeg var ret tæt på at tage toget over sundet den morgen, men synes det var liiiidt fjollet at melde sig syg fra arbejde, bare for at få fat i et par bukser og en t-shirt 😉

  Men jeg bliver lidt nødt til at spørge. Er der stadig items til salg i butikkerne eller er det hele efterhånden revet væk? Tænker at du måske har været et smut forbi H&M siden og måske set det 🙂

  Bedste hilsner
  Katrine

 • clutchen er også den eneste pæne ting fra den kollektion, synes jeg 🙂 for resten så har jeg allerede set billeder af den H&M-kollektion, du skriver om.. så billeder må der være kommet ud 🙂

 • Nu vil jeg altså også sige tusind tak Acie, for altid at dele så ærligt med os …

  Jeg sidder laaaaaaaaaaaangt fra nærmest Elin-Kling-H&M-butik og var sikker på, at selvom jeg kastede mig udi en flere timers rejse for at nå nedtællingen, ville jeg blive fældet flere gange op af gangene i butikken af frådende kvinder på jagt efter årets mest populære skindjakke, og hvis jeg var så heldig at få mig slæbt op til stativerne, ville jeg vel komme hjem med et sølvfarvet ben fra et par bukser eller noget – så jeg opgav simpelthen før tid… 🙂

  Sølvhabitten var nu også slået ud af hovedet i samme sekund som den opstod..jeg skulle vist koges og gøres flydende for at slippe af med sådan et look på kontoret, men skindjakken havde jeg som dig en ide om sikket var rigtig rigtig fin… omend speciel… så at høre den faktisk slet ikke var så blød og lækker som forstillingen var i mit hovede, er nu så dejligt befriende på en fredag morgen.. 😉 Jeg slår koldt vand i blodet og napper en uge mere i topshop geden mens kulden også stadig bider :-))

  Rigtig go’ dag 😉
  Kh Tina

 • Elin: nånåå- så er det jo bare mig der koger:) That happens alot these days, haha…

  StyleStories: He ja.. Altså – jeg fatter slet ikke den der lyserøde kjole. Den var HELT gennemsigtig, og det er jo fuldsændigt umuligt at have noget på indenunder med den ryg!?

  Maria: Yeah – jeg havde tænkt det samme, men måske det var bedre på et “rigtigt” menneske!? 🙂

  Ballade: yep – signaturen er tydelig. Mend et er også lidt synd, for vi er jo trods alt få der ser ud som Elin Kling. Eller Columbine Smille.

 • Sjovt lige at få et helt nede på jorden review af noget, der er så hypet. Jeg synes også problemet med kollektionen har været, at den ikke er så “wearable”, og der er ikke noget af det, jeg har drømt om. Andet lige end læderjakken, men den drøm er så slukket nu, hehe 🙂

 • Ej hun er jo så fin, men det er måske også KUN Klingen der kan bære de HVIDE kassebukser, der er alt for lange og slæber ned i gulvet. Hmm, lidt synd. Ville ønske der var lidt flere farve alternativer. xoxo sara

 • Yeah – synes ikke du skal være trist at all. Her står jeg og drukner i en str 40 – den var psycho stor!! Og draperingerne faldt bare mærkeligt… Plus, skindet var ret stift – hvilket jo lidt er en dræber hvis man er ude efter bløde draperinger… Nja.. Not a winner.

 • Tak for det review… Jakken var netop årsag til at jeg ville futte til Malmø i dag, men det er måske så skæbnen at jeg er hjemme istedet med “barn syg”. Havde ellers håbet på at jeg kunne få Owens ud af hovedet, men obviously not…

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top