Zara ss11 Campaign - Acie

Zara ss11 Campaign

Zara ss11 Campaign

Zara ss11 Campaign

Zara ss11 Campaign

Uh – mine 3 favoritter fra Zara’s ss11 kampagne. Måske ikke så utippet. Men jeg er da svært glad for at se, at den pink blazer er repræsenteret. Hurra. Er svært glad for min egen vintage-sag, som muligvis kunne være 2010’s allerbedste køb. Se den HER og HER. Yes. Hvilke looks er jeres faves!?

Zara’s ss11 campaign photos… The 3 above are my faves – what’s your’s!?

7 kommentarer

  • .said…….Love the shoes in the first pic and the blue blazer Also…glad you had fun with us here in Stockholm!…..

  • Alt for fedt! Er helt forelsket med den hvide skjorte og den cremefarvede lædernederdel!
    Havde forresten set at du skulle hen på Fashion Flea på Nørrebro på lørdag! Overvejer selv lidt at tage derned, hvis ikke det var fordi jeg var syg og fordi min lørdag er proppet! Må se om jeg kan få lov!

    x

  • Bukserne på s. 7 er vildt flotte – de ligner sådan nogle dejlige bløde nogle, man (læs: jeg) kan bo i hele sommeren 🙂 Tillykke med dit flotte skokøb!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til top