Du læser nu
Ny Superfavorit

Ny Superfavorit

Ny Superfavorit

Jeg har ikke vasket hår i 3 dage.. Det plejer jeg.. Normalt kan jeg strække den to dage, før jeg synes mit hår bliver fladt og slasket – men ikke i den her uge. Og thank God for det – for der er ikke noget værre end at starte dagen med en hårvask for efterfølgende at bevæge sig ud i snestorm. Valget står jo unægteligt mellem iskoldt huehår eller hårtørrens skrappe slid. Næ. Men i denne uge dumpede der nogle produkter fra Got2b ind af mine brevsprække – jeg skulle egentlig have været til forpremiere på – wait for it – den nye sæson af Paradise Hotel igår aftes, fordi Got2b er hovedsponsor i år.. Men logistikken glippede lidt og man kan jo ikke det hele. Anyways – jeg har prøvet en del tørshampo’s (herunder Trésemme, Toni&Guy, Klorane og Frotté) og havde egentlig ikke de store forventninger, fordi jeg alle synes de lidt er same-same og på ingen måde er lige så effektive som fx Osis Dust:It på trods af at den slet ikke er en tørshampoo. Men denne er by far den bedste til dato. Her på 3.-dagen er mit hår stadig friskt og med masser af volumen ved hårødderne – den dufter ret kraftigt (jeg synes den dufter af frisør, så jeg er glad), men det skal man nok lige teste inden man hamstrer vildt og voldsomt.. Og så synes jeg også det er meget rart med et skønhedsprodukt man (for once) kan finde i det lokale supermarked. Convinience, much?!

I got the opportunity to test this dry-shampoo from Got2B and I’m really impressed – I’ve been through several brands and they’ve all been quite the same.. But this one really works well with my hair!

 Kommentarer (20)
 • Bruger man ikke bare en halv bøtte hver gang man bruger den, når man har langt hår? Jeg synes ikke at der er mange piiiiifffft i Frotté fx.

 • Er der nogle der kan sige i hvilken Føtex eller Matas de har købt den?? Nu har jeg været flere steder i indre København og den har ikke være til at støve op 🙁

 • Jeg har længe villet prøve en tørshampoo og så faktisk den du viser her den anden dag i min lokale føtex – men der er jo tit Got2be på tilbud, så jeg ventede – men nu tror jeg da jeg skal ned og hamstre én, inden de bliver udsolgt – for det var da en fantastisk anbefaling! Tak for tippet! Og så virker 70 kr. ikke så galt, når man ser hvad andre tørshampoo’er koster!

 • Det lyder spændende. Jeg har brugt Dust It – men jeg synes simpelthen mit hår bliver utroligt tørt af at bruge den. Oplever du også det? Jeg vil da helt klart prøve denne når den rammer butikkerne 😉

 • Fedt nok! Jeg er ikke så god til tørshampoo, synes tit det får den modsatte effekt for mig. Sikkert fordi jeg bruger for meget?!
  Men måske man skulle prøve den her til en sølle 70’er.

 • Fedt fedt siger jeg bare 🙂 Har som dig også brugt andre, og synes også håret skal vaskes på 3. dagen. Så denne her skal absolut prøves, og så er prisen jo også god 🙂

  Tanja

 • Dry shampoos kan være freaking lifesavers! 😀 Bruger lige forøjeblikket den der blå tørshampoo man kan købe i matas (eller i berlin for meget mindre – like me ha ha) og den er jo fin nok meeeeeen… den lugter sku lidt af mormor :/ TRÆLS.. so.. efter din lille anmeldelse og for 69,95? then I think I need to try it ooout! Jeg smutter ned i føtex senere og ser om de har den 🙂 tak!

 • Hov – det glemte jeg at skrive. Den koster 69,95 og burde lande i dagligvarebutikker og Matas landet over pretty soon!

  Stine – det bliver lidt stift, men det er slet ikke en Osis Dust:It. Altså – det er ikke mening at den skal give håret struktur. Det er en tørshampoo.

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top