Du læser nu
Lommen Fuld af Guld

Lommen Fuld af Guld

Lommen Fuld af Guld

Lommen Fuld af Guld

Lommen Fuld af Guld

Lommen Fuld af Guld

Lommen Fuld af Guld

Lommen Fuld af Guld

Lommen Fuld af Guld

Åha – sikke en fin dag det blev igår. Og lidt lang, men på den gode måde. Lotte og jeg fik rigtigt solgt ud af garderoberne, hygget og fik pludret med både Emily, Jane og Stine. Og måske flere, som jeg bare ikke kunne genkende?! 🙂 Synes det var et rigtigt godt arrangement og både Lotte og jeg tænker så absolut at deltage igen. Lidt cred skal også gives til Michelle, der er initiativtager til FashionFlea. Ved siden af CBS-studierne har hun helt selv fået skabt FashionFlea-konceptet og bruger nu arbejdet med organisering af arrangementerne som studiejob. Det synes jeg er sejt – en fashionista med initiativ og forretningssans! 🙂

Had a great day yesterday – met a lot of people, hung out and managed to clear out our wardrobes a little bit. Which was good. The whole process of sorting our closests has made us both kinda of fed up with fashion – I’m sure it’ll pass.. It’s just the constant buying that’ll really have to stop:)

 Kommentarer (14)
 • Jeg har hørt en lille fugl synge om, at den næste dato for FashionFlea snart bliver offentliggjort.. Håber meget at få en stand, men har aldrig prøvet at sælge tøj på den måde før – bruger altid kun Trendsales – så derfor vil jeg høre, om du har nogle gode råd ? Hvordan med priser, fremvisning, stativ vs. bord, mærker osv. ? Ku rigtig godt tænke mig at komme af med en hel masse og bor på Nørrebro så det ligger dejligt tæt på, men er lidt i tvivl om hvordan man opnår det optimale sådan en dag.. 🙂

 • Hahahahahaha – det er altså det mest åndede jeg har hørt. Du kan da ikke blive starstruck over at se sådan en som mig. Jeg tager billeder af mine sko og lægger på nettet – nothing cool abt that! Men meget meget sødt:) Og sjovt du siger det – jeg tilbragte store dele af min gymnasietid på Café Woody. Eller “Woody’s” som den hed i daglig tale. Det er mange år siden efterhånden og jeg skal være den første til at erkende at det er gået ned af bakke for stedet lige siden.. Men i 3.g var det altså stamstedet for store dele af min vennekreds:) Jeg kørte ofte på deres Frappé og på madfronten var det enten nachos eller en madpandekage med kalkun og ost.. Ah.. Those were the days.

 • Hehe, så var det passende at blive starstrucked. Selvom du bare er et helt almindelig menneske og jeg efterhånden er 21 år gammel, så fik jeg det der “uh, en kendt”-sus i maven.
  Hvis du nogensinde skal i kinopalæet igen, så undgå for gud skyld Cafe Woody – de laver skrækkelig kaffe.
  Nå det var vist bare lige det 🙂 Tak for en jordnær blog, hvor der er plads til at genbruge sin yndlingsbluse tre dage i træk!

 • Kan det passe at du sluttede dagens begivenheder af med at gå en tur i Kinopalæet i Lyngby? For jeg er rimelig sikker på at jeg så dig, da jeg sippede dårlig kaffe sammen min mor.

 • Well, jeg gik også og sang “lommen fuld af guld…oooooog en whiskey der slår stærke mænd omkuld!” hele dagen igår, så det er nok ikke helt forkert spor du er inde på dér;)

 • Hæ, kommer helt til at tænke på den der sang med det der omkvæd “lommen fuld af guld og en..”. Den er en anelse i stil med “Knap en bajer op” – sådan frdags-lummer-bodega-stemning på den lidt sjove og kiksede måde. Ih der ser ud til at være mange mennesker til FF. Selv befandt jeg mig desværre ikke i Kbh den dag, ellers havde jeg været stærkt fristet til at tage derind.

 • Det var supersjovt at se dig og de andre bloggertøser i virkeligheden, men som den generte 14-årige jeg er, så turde jeg jo self. ikke at gå hen og sige ordentligt hej -.- Men så er det godt at jeg kan gemme mig bag en skærm 😀 Vil helt sikkert prøve at få en stand næste år! 🙂

 • hey, jeg er med på næstsidste billede. (: hvor sjovt, jeg prøvede ellers at spotte efter din stand, men kunne ikke se den. Lille dumme mig.

 • Hej Acie,

  Åh det holdt virkelig hårdt at formå at holde mig væk fra fashion flea, men havde shoppestop og havde i øvrigt ambitioner om at blive færdig med at male (de ondsvage)paneler i lejligheden. I dag er jeg lidt stolt over at det lykkedes, men er slet ikke i tvivl om at jeg kunne have fundet nogle skønne ting der:-)
  Lykkedes det dig at nøjes med at få solgt ud, eller fik du også selv købt noget?

 • Åh jeg ville ønske at jeg boede i nærheden og bare lige sådan kunne smutte forbi… kunne da være lidt sjovt at få lov at hilse på dig. Og self. se om man kunne få fingrene i nogle lækre sager 😛

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top