Du læser nu
Om at blive klippet.. Og hacket.

Om at blive klippet.. Og hacket.

Om at blive klippet.. Og hacket.

… mit hår er ikke blevet klippet siden Joy lagde sine kærlighed på mine lokker.. Og efter et halvt år med sol, salt, klor, hårtørrere, extensions, krøllejern og glattejern var mit hår godt nok medtaget, som I måske kan se på billdet. Men.. Jeg lider stadig af mild frisørangst (hallå – tillidssag!), og lod derfor mor kappe spidserne af og friske etagerne op. Hende kan man i det mindste koste lidt rundt med og skælde ud, hvis det bliver helt forkert;) Meeen – det gjorde det nu ikke og jeg er nu den glade indehaver af nyklippede lokker. Det er totalt umuligt at se (… just how I like it), men spidserne er igen fine og velplejede. Hallelulja.

Oooog – så lige en kommentar til al balladen, der har været idag. Meh. Det er træls. Vi er blevet et yndet mål for hackere – vi gør jo selvfølgelig alt hvad vi kan, for at de ikke skal kunne komme ind på sitet, men engang imellem er der huller i wordpress-opdateringerne (teknisk much?!), som desværre gør det muligt.. I praksis betyder det, at de ligger en kode ind på vores site, der fungere som en slags filter, der ligger ovenpå sitet og forsøger at indstallere spyware. Heldigvis kun af den slags som helt almindelige virusprogrammer opfanger – imorges var ingen undtagelse. Vi fik meget hurtigt smidt hackerne på porten igen, men “desværre” havde google nået at opfange at der lå noget ‘fjendtlig’ kode på vores site, hvorfor de blokerede os det meste af dagen.. Det er vigtigt at understrege at det IKKE er en virus og at den ikke ‘smitter’. De andre blogs der har været påvirket var således hverken hackede eller virusinficerede – de viste bare indhold fra vores RSS-feed:) Anyways – den korte af den lange er, at vi i kort tid i formiddag var ramt af hackere, men at grunden til at vi blev “lukket ned” var en slags ‘karantæne’ fra Googles side, på trods af at vi allerede havde fået kastet hackerne af. Tough luck:)

I made my mom cut my hair today.. I suffer from severe hair dresser anxiety, so I just make my mom do it… I trust her:)

 Kommentarer (6)
  • Hej acie.

    Øv hvor surt 🙁 men godt at se at i kører igen 🙂 det virker en smule mærkeligt at i bliver hacket og min tanke er desværre at der måske er nogle herhjemme der vil jer ondt (nogle der måske har fået ondt i røven over at i gør det så flot som i gør). desværre :((

  • Yes – det blev faktisk ordnet meget kort efter vi opdagede det. Vores tekniker er super-duper hurtig. Selv om søndagen – desværre var Google endnu hurtigere og nåede at give os karantæne. Så træls.

  • Ja, den der virus-besked var godt nok belastende! Men godt i fik det ordnet. 😉 Jeg elsker at få klippet lokkerne, lider derfor ikke at frisørangst eller mor-prøver-den-som-frisør-angst. 🙂

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top