Du læser nu
Søndagshygge

Søndagshygge

Søndagshygge

Søndagshygge

Søndagshygge

Jeg har tilbragt hele dagen (… so far) med brunch, latte og uendelige mængder snak med to gamle veninder. Begge er svenske og min sprogforvirring bliver altid total, når jeg ser dem – for de forstår begge dansk og jeg  har kendt dem, siden lang tid før jeg lærte at tale rigtigt svensk selv.. Så derfor taler jeg self dansk til dem, mens de taler svensk til mig – men når man er vant til at svare folk på svensk, så kan jeg altså godt blive helt rundtosset af pludselig at skulle svare på dansk. Så det bliver noget underligt skandinavisk vrøvl man ender ud i. Anyways – det er altid en ren skrattfest at se dem og som den ene kommenterede så føles det næsten, som var det igår jeg så dem sidst, selvom vi ikke har været samlede siden i sommer (hvor jeg dansede på en brækket fod, uden at vide, at den var brækket, drak uanede mængder rosé og mødte Rasmus Seebach på McD midt om natten… Igen – skrattfest). Anyhow. Jeg nød at der var både friskbagt rugbrød, leverpostej og en lille delle – man er vel eksildansker. Haps.

I’ve spent my Sunday with brunch and friends… There are few people that can make me want to sit still for 4 hours straight and just talk, but these defo can. So nice:)

 Kommentarer (5)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top