Du læser nu
Chokolade-Expressen (sponsoreret)

Chokolade-Expressen (sponsoreret)

Chokolade-Expressen (sponsoreret)

I sidste uge fik jeg en mail, hvori jeg blev spurgt om jeg mon på nogen måde ville overveje at hjælpe lidt med at skabe noget awareness om Marabou Premium. Bum bum. Den var jo svær – det er jo et grænsetilfælde. Altså. Jeg spiser jo slet ikke chokolade. Overhovedet. Faktisk. Niksen. Så man skal jo også passe på, at det ikke bliver for meget out of character, ik’å!? Chokolade. Pf……………………………………………… Lol… Jeg er så hende, der går under kælenavnet “Chokolade-Expressen” på kontoret (dét og så Stalin… Men det er en anden historie 😉 ) . Jeg elsker (!) chokolade. Om muligt, højere end sko. Og jeg er ikke ene om det. Sælger-Claus har lige været forbi mit skrivebord (under andet påskud selvfølgelig) og forgribe sig på fætteren her ved siden af.For anden gang. Mens han henkastet spurgte om jeg regnede med at gemme noget til senere!? Gemme?? Chokolade?! Han må jo være gal.. Lettelsen lyste ham også ud af øjnene, da jeg svarede at han bare kunne gå løs. Og fortsatte så iøvrigt i samme åndedrag med at fortælle om dengang han blev tilbudt 50.000kr for at spise 400g Toblerone hver dag i en måned. Han takkede nej. Men tanken hjemsøger ham stadig. Det er jo sådan lækkert-klamt. På den forbudte måde.

Anyways – Marabou Premium. Det er faktisk først i løbet af de sidste par måneder, at jeg udelukkende er begyndt at spise mørk chokolade. Jeg har ikke diskrimeret pga farve tidligere. Chokolade-racisme. Lige indtil jeg en aften i efteråret lå krøllet sammen på en sofa i LA, og en mand kiggede på mig og min økologiske mælkechokolade fra Trader Joe’s og så smed følgende kommentar: “…. are you seriously eating that?! It’s like…. brown butter!!!”.. Okay. Thanks. Needless to say, røg resten af pladen ud og jeg kan stadig ikke få mig selv til at nærme mig mælkechokolade. It’s just not the same anymore. Dermed har en helt ny verden af mørk chokolade åbnet sig for mig, og jeg smager mig igennem forskellige smags-varianter. Jeg har aldrig været meget for det der orange-ballade. Adr. Hindbær, derimod. Nom nom. Idag blev det til en plain – det er den eneste de har i Netto. Og det bedste er næsten at den er 5kr billigere end Lindt’s version. Ooog – så er Marabou Premium med i Rainforrest Alliance.  Hvilket jo absolut dulmer min samvittihed – altså.. Jeg redder jo verden for hver bid jeg tager! Sådan da.. Ihvertfald. Hvis der der er flere chokolade-lovers derude kan I blive chokolade-certificerede på Facebook – alternativt kan I bare nyde jeres mandag aften med plade. Man må gerne idag. Det er nemlig min halvårs-fødselsdag og jeg giver hermed alle carte blanche;)

 Kommentarer (20)
 • Hej,
  Er bare så nysgerrig over hvilken bærbar computer du har der på billedet. Den ser superfed ud!!

  Kh
  Joy

 • Hov nej, rittersport mint er ikke lys – men tænker sådan noget random chokolade, hvor procenterne ikke er over 70. Som fx. rittersport.
  Mums hvor er jeg choko sulten – igen i dag 🙂

 • Jeg er helt vild med den med pistacie nødder i. Den er bestemt værd at prøve. Jeg er ikke så vild med mørk chokolade, men prøver jo at være lidt sund, og det er ligesom om pistacie nødderne gør chokoladen lidt lettere, hvis det giver nogen mening 🙂 – men det gør selvfølgelig også, at man nemt kommer til at spise lidt for meget af den 🙂

 • Muuuums…. Mørk chokolade!! Elsker elsker elsker…. Og er dybt afhængig af Marabou’s med mint – prøv den!!

 • Hahaha – det var én af hans venner, der syntes at hans chokoladeforbrug var for overdrevet.. Men han havde så lavet noget research og fundet ud af at hvis man ikke er vant til at spise SÅ meget chokolade (altså – vi snakker jo næsten 15kg!), så ville det være decideret skadeligt og giftigt..

  Og thx – jeg er glad for at I synes det er hyggeligt, at læse om mine chokoladerablerier;)

  KH
  Chokolade-Ekspressen

 • Ej, jeg sidder helt seriøst og lol’er (..for nu er at være TOTALT nede med det ungdoms gangster-slang)! Jeg sprut-griner – eller, det har ikke noget med sprut i formen spi-ri-tus at gøre, men altså spruttende, som en kedel, ik? Anywayz; det indlæg er nok det sjoveste og mest charmerende jeg længe har læst – både fra din hånd og egentlig også generelt. Oven i købet handler det om chokolade! Ahrmen altså, så var det jo at træerne groede ind i himlen.
  Mere af det tak! Og hep!

  – AS

 • Det er først for nylig jeg er begyndt at læse med, men dette indlæg fortjener da lige en kommentar… Nøj hvor har du bare humor, og hvor er det baare dejlig at læse sådan en mandag aften hvor det hele egentlig bare er lidt dumt… nu vil jeg hoppe i seng med en pakke SMIL (mums) som to af mine veninder gav mig i lørdags bare fordi de elskede mit smil 😀 du har reddet min aften TAK

 • Jeg er om nogen mørk chokoladeelsker!

  MEN – da jeg bladrede mine reklamer igennem forleden, læste jeg en artikel i Søndagsavisen; en mørk chokolade-test, hvor smagsdommeren var selveste Peter Beier. Og den kære Hr. Beier fortalte, at Marabou Premiums mørke chokolade indeholder mælk – og dét skal mørke chokolader altså baresens ikke. Godt så, Hr. Beier. Jeg vil absolut tænke over det, næste gang jeg vælger min mørke chokolade (som selvfølgelig aller helst bliver købt hos Frelle eller andre delikatesseforretninger – og egentlig meget gerne må omgive skum og en sprød marcipanbund og gå under dæknavnet “marcipan flødebolle”.. MUMS!… (Lille sidenote)..) – men jeg synes nu stadig, at Marabous mørke med pistacie er lidt vanedannende 😉

  – og nu så jeg lige, at Nicoline har læst samme artikel som mig 🙂

 • Der findes ikke noget bedre end chokolade!
  Du skal bare lige være opmærksom på, at der faktisk også er mælk i marabou premium (det læste jeg ihvertfald i et eller andet blad..), og derfor skulle Lindt og andre mørke chokolader uden mælk, være bedre. 🙂

 • Jeg er en stor chokolade-elsker også! Jeg tror, det er det eneste jeg vill kunne spise uden at blive træt af, fordi der er så mange varianter.
  Nogle gange holder jeg mig til de mørke chokolader med 70%, for det skulle jo være sundt….

  Jeg må få prøvet den der premium.

 • Jeg ELSKER chokolade!! Hvilket man nok også godt kan se på mig 😉 Jeg havde uden at tøve taget de 50.000 kr. også selvom det måske ville betyde et par ekstra kilo på sidebenene.
  Marabou Premium med mint er også god…hvis man er mint-lover. Uhm..

  Christine – Ritter Sport med mint er da ikke lys chokolade 🙂 Tror sjældent man parrer lys og mint.

 • Christine: hahaha – I know what you mean!! Må prøve den med mint – omend jeg aldrig har været så glad for mint. hmm.. worth a shot!

  1arsR: well, I bloody hope so. Vi har jo et møde, der starter om 7 minutter?! 😉 Men du skal løbe hurtigt hvis du skal have chokolade – Cato er ikke til at stoppe.

  Mikkel: haha – i meget lige måde:)

  Line-Malou: skildpadder!! nom…

 • ÅH altså, tak for medlemskab i klubben. Jeg ELSKER det jo … I alle varianter. Næsten. Hvis det er lyst, skal det være Kit Kat eller Rittersport med mint, kokos eller kiks. Det mørke derimod…
  Jeg kunne køre det ned i lind strøm. Handlede i går to premium med 90% og en på 70%. Dem på 90 er lige bitre nok, men samvittigheden har det bedre med dem.
  Den Primium med mint er altså også en darling…
  (Hmf. Og efter at læse sin egen smørre, er det vel dumt at undre sig over hvorfor de overflødige 5 ikke vil af hofterne 🙁 )
  Tak for lækkersulten, og tillykke med ½fødselsdagen – nyd din plade!

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top