Du læser nu
Speaking of

Speaking of

.. well.. hår – så ville jeg lige vise mit absolutte drømmehår. Det sidder pt fast på Hanna Montazami, men jeg skal nok få hende det fravristet før eller siden!! Hun er datter af Maria Montazami, som er en af de svenske hollywood-fruer (jojo – en af dem), men som har vundet nærmest hele den svenske befolknings hjerte ved at være selvironisk, charmerende og en smule tosset på den gode måde.. Se fx her, hvor hun snakker om at hun er afhængig af – wait for it – kvaster?! Priceless…

Oooog – så mangler jeg altså også stadig at høre fra nogle af jer, der købte ting og sager i shoppen (pelshast, faux fur vest og hunter fleece sokker).. I må meget gerne lige gå ind og se om det mon er jer, jeg sidder og venter på svar fra!!! 🙂

I want Hanna Montazamis hair… So long and the perfect color.

 Kommentarer (5)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top