Vind en Burberry-taske! - Acie

Vind en Burberry-taske!

Vind en Burberry-taske!

Wuhuu!! Udover banners har vi lokket Illum til at sponsorere en designertaske som vi kunne udlodde til én af jer:) For at vinde skal I signe jer op til IllumKey, som er Illum’s loyalitets-program. Det er self helt og aldeles gratis og fungerer præcis som klubkort til alle andre forretninger – fx H&M Club, SAS, VeroModa eller what not.. Hver gang man køber noget i Illum optjener man point og fordele – fx gratis kaffe, gratis parkering, invitationer til særarrangementer, købsforsikring etc etc.. Win. Og man kan selvfølgelig afmelde sig lige når man vil!! Konkurrencen løber indtil d. 28 februar og vi trækker lod mellem de tilmeldte umiddelbart efter:) Yes! TRYK HER FOR AT DELTAGE I KONKURRENCEN!

27 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til top