Du læser nu
Yes or No?…. igen.

Yes or No?…. igen.

Yes or No?.... igen.

… jeg fandt den idag… den clutch jeg har sukket efter i umindelige tider… Synes den er så fin – og mangler virkelig virkelig en clutch. Jeg har aldrig været much of a bag-lady. Jeg er mere til sko. Så derfor forsømmer jeg altid taskeriet lidt. Meget. For meget. Jeg ejer derfor ikke en clutch. Jeg ejer dårligt en sort gå-i-byen-taske. Kun én ret faldefærdig én der efterhånden har et par år på bagen, og som stroppen af ved at falde af. Vi er nået dertil i vores forhold, hvor jeg næsten ikke kan tillade mig at slæbe den med flere steder. Fordi sandsynligheden for at den går i opløsning – seriøst – så absolut er tilstedeværende..

Men… På en eller anden måde spøger Jimmy Choo x H&M-tasken stadig. Jeg er bare for nærig til at betale flere $100 for den. Helt ærligt – the label still says H&M! Så jeg ved jo godt, at jeg aldrig får mine klør i den… Og derfor kan jeg ikke lade være med at være bange for, at det her bare er en (halvhjertet) erstatning?! Meh… Så nu sætter jeg min lid til jer igen – hvad siger I; too keep or not to keep!?

I found this clutch today. I’ve been eyeing it forever – but my mind’s still on the Jimmy Choo x H&M version, so I can’t decide if I should keep it or not!?

 Kommentarer (18)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top