Du læser nu
Home

Home

Home

Home

Home

Home

Mine øjne brænder, mit hovede vejer 50kg (.. mindst) og jeg er så nasal at selv en franskmand ville være imponeret… Men jeg er hjemme.. Og det er nice.. Og nu vil jeg lægge mig til at krepere på sofaen alt imens min krop producerer snot med en imponerende hastighed.. Så lidt menneske, så meget slim… Acie, RIP.

I’m home.. But I’ve been completely knocked out by a brutal cold.. sneeze.

 Kommentarer (9)
 • Cato: well.. I try;)

  Anna: haha.. tak.. altid godt humoren ikke forsvinder selvom man er syg og ynkelig:)

  Guld.log: hahaha.. en lille panda.. det er da ikke det værste i verden man kan ligne:) Og ja – jeg gemte mig bag pels, tophue og solbriller.. Følte mig virkelig ikke særligt læks. Puh.

  Hanne: de er fra ByBiehl. har skriblet et helt indlæg om dem!

 • God bedring, smukke. Uretfærdigt hvordan universets karma vender sig mod dig, særligt når du går iklædt pels og tophue. Det burde være den sikreste vej til et forkølelsesfrit forår…du er nu ret kær på 2. billede – ligner lidt en lille panda;-) ha ha..

 • Sorry to hear acie. Men jeg kunne ikke lade være med at grine over dit indlæg. Meget underholdende skrevet :))

 • Der hvor det klør: tell me about it. Er ved at gå amok over ikke at kunne høre på det ene øre. Det er så kamp ubehageligt.

  Lisbeth: thx!!

  Lika: Thx – og det fortjener sit helt eget indlæg! Kommer imorgen;)

 • Velkommen i klubben.
  Det der, med at få hugget hovedet af, virker lige pludselig ikke længere som en straf eller noget brutalt, men nærmere som et alternativ til næsespray og sugetabletter.

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top