Du læser nu
Bored much?!

Bored much?!

Bored much?!

Mit liv er stadig et inferno af.. well.. snot.. og jeg fordriver derfor tiden med at pudse næse, se “Pretty Little Liars” og pille rundt på nettet… derfor har jeg også netop fået lavet mig sådan en facebook-side.. Jeg har aldrig rigtigt forstået dem, men nu har jeg altså en.. Som I kan “like” hvis I vil. Og følge med i mine hverdags-udbrud, billeder og what not.. Der er allerede 27 af jer, der har fundet mig – hvoraf den mest overraskende jo nok er min ven Johannes?!!?! Jeg lover, at det ikke kun er jer, der er nysgerrige over venner/kærester/livet-i-den-virkelige-verden og what not… De er mindst lige så nysgerrige den anden vej.. Obviously.. 🙂 Nårh ja – og så er der jo også stadig Bloglovin’ og Twitter for dem der er til den slags 🙂

I got myself a facebook-page.. I was feeling left out – I still don’t completely get it. But I’m sick and I have nothing better to do.

 Kommentarer (7)
 • Maja: thx for heads up, men det er ikke min private profil. Det er min Acie-profil. Jeg fik en del friend-requests fra læsere så oprettede en offentlig Acie-profil, hvor folk kan blive venner med mig hvis de vil. Min private profil holder jeg derimod hermetisk lukket og udelukkende til folk jeg kender i den virkelige verden:)

  Charlotte: go bedring!

  Nicole: haha, altså jeg forstår godt Facebook. Forstår bare ikke 100% hvad jeg skal med en page. Men det viser sig nok!

  Malsen: arw – thx!

  Line-Malou: haha… godt!

  Anonym: både ja og nej – man er self altid velkommen til at skrive os en mail, hvis man synes man passer godt ind. Men som udgangspunkt ‘headhunter’ vi de blogs vi er interesserede i. det er slet ikke afgørende hvor mange læsere man har – mere om bloggen passer ind i vores univers og samtidig bidrager med noget nyt:) Vi er jo virtuelle roomates og forsøger at finde folk som vi har lyst til at bo sammen med ligesom boede vi i et kollektiv i den virkelige verden. Vi er venner og business partners, så der skal absolut være kemi os imellem – ellers ville det aldrig fungere:)

 • Det er sjovt.. Du forstår ikke rigtig det der med facebook – og jeg fatter har af, hvad søren twitter skal bruges til 😀

 • Ihh, det er træls med al den sygdom, godt du kan hygge med PLL (som jeg selv følger med i, dog i smug da jeg føler mig aaalt for gammel)

  Ville bare lige informere dig om at det ser ud til det er din private fb der henvises til i bunden af bloggen. Altså der hvor man kan vælge at følge dig 🙂
  Det er hvert fald ikke den samme profil som dit link her i teksten henviser til 🙂 Bare til info, så du undgår eventuelle enorme mængder “venne-anmodninger”

  Som sædvanlig, tak for dejlig blog 🙂

  – og rigtig god bedring

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top