Jeg overlevede morgenens specialeworkshop er igen hjemme under dynen. Jeg spiser som regel frokost ude, men idag kunne jeg overhovedet ikke overskue nogen form for socialt samvær, så frokosten blev til hjemme på matriklen. Og af den lette og lyserøde slags. En superfavorit er en tun-sandwhich, som formodentlig må være en af de letteste ting i verden at lave. Jeg spiser den kun sjældent på café, fordi jeg ikke rigtigt kan overskue den mayonnaise-variant man ofte får serveret. Så hermed Acie’s tunballade lavet på 2spsk hytteost (!), 1spsk fromage frais, et halvt rødløg, lidt chili, ½ rød peberfrugt, saften fra en friskpresset lime, salt og peber… Jeg blender altid det hele, for sådan kan jeg bedst lide den – andre vil hellere have den grovere.. Den her er i hvert fald super fedtfattig og smækfyldt med både proteiner og skjulte grøntsager. Win. Sammen med lidt ruccola og en lækker grov bolle bliver det næsten ikke bedre:)
Lean lunch for dummies… (Spicy?) tuna sandwhich á la Acie..
lækkert!!
hvis du vil prøve en anden homemade variant – er min favorit at lave en tunsalat på most avocado, rødløg, tun og og tilsat krydderier efter egen smag, den er altså virkelig lækker. Og man får stadig den cremet konsistent, som i en original tunsalat 🙂
Ydermere er den virkelig også et godt alternativ hvis man har lactose allergi som mig!!
Hvor har du købt bollen? (:
Hahaha – troede da det gav sig selv, at det bare var 1 dåse tun i vand piger:)
Gud hvor smart at blende det, det har jeg aldrig tænkt på! Så slipper man for at stå og snitte det hele og man kan kamouflere grøntsagerne 🙂
Mmmm – den ser godt nok god ud!! Mums…..
Troede først det var råt hakket oksekød, hehe måske jeg skulle finde mine briller.
Den må jeg prøve en dag… 🙂
SUPER lækkert…
https://carolinecolfelt.blogspot.com/
ja spændende tunballade UDEN tun… det er måske det som er balladen..:)
Men hvor meget tun? 😀
Det lyder rigtigt godt, men du har glemt at skrive, hvor meget tun der skal med 😀