Du læser nu
Let og Lyserød

Let og Lyserød

Let og Lyserød
Jeg overlevede morgenens specialeworkshop er igen hjemme under dynen. Jeg spiser som regel frokost ude, men idag kunne jeg overhovedet ikke overskue nogen form for socialt samvær, så frokosten blev til hjemme på matriklen. Og af den lette og lyserøde slags. En superfavorit er en tun-sandwhich, som formodentlig må være en af de letteste ting i verden at lave. Jeg spiser den kun sjældent på café, fordi jeg ikke rigtigt kan overskue den mayonnaise-variant man ofte får serveret. Så hermed Acie’s tunballade lavet på 2spsk hytteost (!), 1spsk fromage frais, et halvt rødløg, lidt chili, ½ rød peberfrugt, saften fra en friskpresset lime, salt og peber… Jeg blender altid det hele, for sådan kan jeg bedst lide den – andre vil hellere have den grovere.. Den her er i hvert fald super fedtfattig og smækfyldt med både proteiner og skjulte grøntsager. Win. Sammen med lidt ruccola og en lækker grov bolle bliver det næsten ikke bedre:)

Lean lunch for dummies… (Spicy?) tuna sandwhich á la Acie..

 Kommentarer (11)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top