Du læser nu
Meh

Meh

Meh

Meh

Meh

Meh

Meh

Meh

Der er nu ikke noget bedre end at skulle forsøge at forcere både monster forkølelse og solid snestorm på én og samme fredag morgen. Meh. Meh meh meh. Sidder i øjeblikket i konferencerum på Handels og forsøger at lade være med at blive kvalt (langsomt) i eget slim, mens jeg bader mig selv i handsanitizer hver 3. minut i forsøg på ikke at smitte medstuderende. Mandatory attendance er jo roden til alt ondt!! Havde det ikke været for speciale-makker havde jeg absolut også trukket force majeure-kortet og istedet trukket dynen godt op om ørene.. Meeeh!

Nothing better than trying to fight both a blizzard and a brutal cold at the same time… meh meh meh.. I totally would’ve pulled the force majeure card if it hadn’t been for my thesis-partner-in-crime.. meeeh!

 Kommentarer (7)
 • Jeg føler virkelig med dig!! Sidder (ligger?) i samme situation med forkølelse der ikke vil gå væk.. Men så har man i det mindste tid til at få læst bøger, blade og blogs. samt indhente det forsømte hvad angår livsvigtige serier 🙂
  Her er dog i det mindste forårsvejr i berlin, og det hjælper en smule på humøret må jeg sige..
  God bedring!
  – Linette

 • N: thx!

  Lise: thx! Og håber ikke I får ligeså meget nede i Kbh:(

  Louise: hehe – det ER pænt.. men enomrt upraktisk.. Alt går jo i stå!

  Marie Joost: thx.. det var udelukkende også på grund af speciale makker, som jeg ikke ville screw over:)

  Lizbeth: thx – i det mindste kan man føle sig ganske sikker på at overleve. Det er jo bare en forkølelse:) Og nu har jeg hele weekenden til bare at ligge på sofaen og få det bedre:)

 • Undskyld, A – men er SÅ glad for vi i det mindste ikke har sne her i københavn (*BANKER UNDER BORDET* 7-9-13!!! hahah ;)) Ej.. men det ser i det mindste flot ud – eller er det bare dine fotograf skills?

  Anyways.. I hope you feel better soon.. Det her slags vejr er virkelig crappy!
  <3

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top