Du læser nu
Pantalonezzz

Pantalonezzz

Pantalonezzz
Tadaaa – Zara kan også… How…. surprising.. eller.. mjaa… de skulle være sprillans nye, så måske de faktisk er til at finde i butik?! Selv holder jeg mig nok i skindet (hø, get it!?) -lidt for meget rød investering til min basis-garderobe;) Men cool er det jo…

Derudover vild vild fredag aften i Casa Acie… Jeg kan stadig intet høre på højre øre med mindre jeg holder hovedet i en 90′ vinkel. Og da det jo ikke er særligt træls, at det føles som om nogen har stoppet ens hovede ned i en fiskebowle, gør jeg det selvfølgelig gladeligt.. Altså, det der med at sidde med hovedet på skrå.. Godt det ikke ser dumt ud………………. mja.

Red leather pantalonezzz… Zara’s got the jizz as well… Surprising much!? I still have a cold.. And I’m turning increasinlgly insane from not being able to hear anything on my right ear… seriously – so uncool…

 Kommentarer (7)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top