Du læser nu
Det Kolde Nord

Det Kolde Nord

Det Kolde Nord

Det Kolde Nord

Det Kolde Nord

Det Kolde Nord

Det Kolde Nord

Det Kolde Nord

Det Kolde Nord

Min forkølelse er på retræte og vejret er fantastisk i Stockholm.. Så tidligere blev det en lille gåtur i solskinnet med det primære formål, at hente (endnu) en ukendt pakke på posthuset.. Denne gang var det ikke blog-relateret, men derimod en potentiel arbejdsgiver, der havde forlystet sig med glimtende konvolutter i forsøg på at lokke sådan én som mig i fælden.. Jaja.. Rekrutterings-cirkus.. Og tjek lige cyklen – er godt nok svært tilfreds med at have investeret i et månedskort… Omend jeg har set et par stykker køre rundt med pig-dæk – men det er måske lige aggressivt nok..

It’s a beautiful day and I’m beginning to feel a little better so I took a stroll and soaked up some sun.. Ahh… Gotta love Stockholm when it’s like this.

 Kommentarer (6)
  • Louise: he, det er faktisk ikke så koldt.. Et par grader under frysepunktet.

    Rijah: haha.. jojo – den er skam god nok.. og hedder det egentlig også dubdæk på dansk!? blev helt i tvivl tidligere, men tænkte at jeg hellere måtte styre mig med forsvenskningerne:)

    Betina: tak – det er mit Canon Eos 550D.. det er – seriøst – verdens bedste kamera!!

  • Haha ik engang der hvor jeg boede i Sverige, lige omkring 350km højere oppe end dig, har jeg set nogen køre med dupdæk på cyklen 😀 Det anede jeg ik man ku 😛 Men det er da meget smart 🙂 De må jo tro på at alt der skinner ka tiltrække folk.. Uuuuh shiny.. Er det ik sådan? 😛

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top