Du læser nu
På armen

På armen

På armen

Jeg har en virkelig dygtigt storebror. Punktum. Og han har også ret dygtige venner. Charlotte heriblandt. De har tidligere arbejdet sammen og sidst jeg hørte, havde hun pisket ham rundt om fælledparken OG alle 3 søer i et tempo, hvor han dårligt kunne følge med.. Stærkt.. Jeg er vild med det..

Og Charlotte er iøvrigt hende, der har lavet det armbånd, som flere af jer spurgte ind til, da jeg flashede det forleden.. I løbet af det sidste års tid har jeg kunnet følge (… gennem min bror, self) hvordan ByBiehl har vokset sig større og større.. Og hvordan Charlotte på et tidspunkt valgte at forlade et topjob som strategisk rådgiver for at hellige sig ByBiehl 100%. Det synes jeg er ret sejt. I sidste uge snakkede jeg lidt med hende om hvordan hun har gjort – at det tog 13 producenter før hun endelig fandt én, hvis kvalitet hun var tilfreds med, at hun selv kører rundt på landevejene og sælger smykker ind til guldsmede og at der ikke er noget der hedder professionelle PR-firmaer eller andet gøjl. Det er Charlotte. Hele vejen. Og så er det pænt. Og for tiden sidder det her armbånd urokkeligt fast på min arm. Man kan skifte charms som man vil og læderarmbåndet fåes i både en guld- og sølvvariant. Alt efter hvad man er til:) Og der er meget mere end armbånd til kollektionen – men det kan I se HER. Jeg har vist rablet nok:)

Så yes – en lille lørdagsanekdote om flere ting.. Min dygtige storebror og hans ligeså dygtige venner.. Og om kvinder der tør og gør.. Og ting der glimter.. 3 ting jeg er lidt svag for:)

 Kommentarer (10)
 • Som mor til fire børn har jeg jo altid et ønske om at mine børn vil have et sådant forhold til hinanden, som du her beskriver. Søskende er jo noget ganske særligt.- i øvrigt hvor kan man købe de der armbånd?

 • Hyggeligt med sådan en dygtig bror.. hihi.
  Armbåndet er utroligt fint! Det må jeg vist lige kigge nærmere på. Og priserne er jo også helt rimelige. Tak for info.

 • Sikke en sød lille lørdagshistorie… Søskendekærlighed er nu noget specielt! Og det er dejligt at høre familier, der er så glade for hinanden 🙂

 • Lige indtil du kom til Charlotte, så troede jeg ærlig talt, at det var din bror, der havde siddet i sit ansigts sved og lavet det.
  Det må have været den der håndarbejds-episode, der har gjort det.

 • rijaH: he.. well.. jo.. men han er også dygtig:)

  Siff: thx, men jeg kender godt WeUnite og er ikke specielt imponeret.. Som det også er tilfældet med ArtRebels er idéen super god og udførslen små-prætentiøs og lugter af alt det jeg foragter ved København. “Den kreative klasse”-agtigt. Man er kun cool, hvis man arbejder med kommunikation (gerne uddannet fra RUC) og er DJ i på Jolene i weekenden.. Man kunne aldrig drømme om at sætte fod i H&M , men drømmer i al hemmelighed om en lidt boheme-agtig tilværelse på et loft i New York. Som kreativ. Så ja. WeUnite har ikke mange stjerner i min bog – idéen er sindssygt god, men.. mja.. not for me.. jeg er helt almindelig, veluddannet og har intet ønske om at være “cool”. Min tilværelse er ikke skæv, jeg har ikke gået i ‘livets skole’ og jeg er ikke specielt interessant – og så tror jeg ikke jeg kan kvalificere mig som iværksætter efter WeUnite’s standarder… Og what’s it worth then!? Hvis der ikke er plads til øjenhøjde? Men hvis man faktisk SKAL passe ned i en særlig skabelon.. Nada.. defeats the purpose.

 • Hej Acie

  Jeg tænkte at sådan en iværksætterkvinde som dig ville sætte pris på en iværksætterblog (der er primært for og af kvinder). Du kan se den her weunite.dk. God læsning:)

 • Spændende at høre lidt om din familie 🙂 Og super lækre armbånd hun laver… Nu ved jeg da hvad jeg vil ønske mig til min fødselsdag 😀

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top