Du læser nu
Black // Camel // Leo

Black // Camel // Leo

Black // Camel // Leo

Black // Camel // Leo

Efter at have været iklædt nattøj, fedtet hår og snotklude trængte jeg til at få noget ordentligt tøj på… endelig… Og hvad bedre end lige at tage nogle af yndlings-tingene og køre sammen i et og samme outfit!? Som I kan se valgte jeg at beholde clutchen.. Much needed… Og camel-sweateren var nok et langt bedre køb end jeg var klar over, da jeg købte den.. Nice.. Derudover tester jeg også lige hvordan det føles, at være iklædt så meget sort på én gang. Altså. Det er jo ikke særligt mig-agtigt. Men jeg synes jo det er super fint – især til lyst hår. Hvad siger I – kan jeg pull it off!?

I needed to wear an actual outfit after having lived in my pj’s for way too long… Sickness be gone.. Also testing how it feels to be wearing so much black in one outfit -not sure if I can pull it off!?

 Kommentarer (23)
 • Thx 🙂 Både støvler og clutch er fra Zara… Min specialemakker kalder mig for Zara-o’holic.. det er der måske noget om:) Og jeg tjekker den ud med det samme! 🙂

 • Guapizimo: I know!! Og thx!!

  Maria: haha – I know. Sorry. Jeg kom bare til at tænke på det, så det var mere en generel bemærkning end lige til dig!! 🙂

  Thea: tusind tak!!!

  Mette: Ih tak!

 • Jeg mente det nu slet ikke på den måde. Synes bare det er et virkelig flot sæt, og at du sagtens kan klare det sorte. Du ser virkelig godt ud! 🙂

 • Line-Malou: thx!

  Viktoria Louise: hehe… I’m glad I did. Måske du stadig kan være heldig at finde den på et udsalgsstativ?

  Marie: tak:)

  Christina: de er bare fra H&M!

 • Malsen: thx Miss Malsen. Du er altid så sød:)

  Ditte: hehe – thx. Tror nu ikke jeg kommer til at droppe mine lyse tendenser sådan lige med det første;)

  Lise: jeg er specialeskrivende og har netop været syg. Jeg vidste ikke engang at det var søndag. Dagene flyder lidt sammen;) Men TAK!

  Anna: tak!! Den er fra Zara:)

  Lise: tusind tak!!!

  Sara: Ih, hvor er I søde allesammen. tak!

  Maria: heh – tak. I agree. Ofte viser jeg egentlig bare outfit-billeder for at I kan sætte ansigt på mig til hverdag. Altså. Jeg ved jo godt at jeg ikke er særlig fash i uggs og jeans. Men nu er det jo sådan jeg ser ud – fordi det passer til mit liv. Sne i høje driver, minusgrader og speciale-skriverier. Også derfor jeg har det så svært ved prædikatet “mode-blogger” – for ofte er jeg jo totalt ragende med at være moderne. Det smitter self af på folks opfattelse af en – altså jeg kan da godt forstå at folk synes jeg er mode-imbicil, hvis de tror, at jeg tror (complicated much!?), at jeg ligner da booomb i mine hverdagsoutfit. Men jeg er fuldt ud klar over, at det ikke er tilfældet. Jeg er bare totalt ligeglad. 🙂

  Nanna CP: tusind tak!

  Guldlog: ha! Det er vist plus-size modella så;) Men thx – du er nu så sød!

 • Du ser så cool ud!! Er enig – synes faktisk også sort klæder dig bedre end hvid! Men sådan synes jeg nu tit det er til lyshårede… Hvorimod jeg synes at hvid er pænere til mørkhårede 🙂
  Hvor er clucthen fra?

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top