Du læser nu
Hyben Wedges

Hyben Wedges

Hyben Wedges

De fleste af jer ved nok, at de lysebrune Zara-wedges hører til blandt de absolutte favoritter i skosamlingen…. Og jeg har da også flashet dem en del gange, fordi de barer fungerer både vinter, forår, sommer og efterår.. Win! Hver gang jeg har dem på kommenterer I også og spørger hvor de er fra – men desværre er de købt for lang tid siden og således looong gone fra butikshylderne. Forleden på vej til metroen gik jeg forbi én af mine yndlingsbutikker i mit lille hood (bla dér hvor jeg købte min hue) og spottede de her i vinduet. De hedder Hyben.. Hej Hyben.. Og jeg synes de er sindssygt fine.. Efter at have gået forbi vinduet et par gange fik jeg endelig taget mig sammen til at gå ind og kigge nærmere på dem – og much to my surprise er de fra SamsøeSamsøe!? Jeg anede ikke, at man overhovedet kunne få SamsøeSamsøe heroppe!? Nu skal jeg bare have dem overbevist om at de skal begynde at føre SueLong og så er jeg jo flyvende!! Anyways – der gik ikke mange sekunder før jeg fik knaldet en email afsted til deres PR for at få lidt mere info om dem. De koster 1100kr og min egen erfaring er at de er meget true-to-size. Find dem online HER.

These SamsøeSamsøe-wedges aren’t a bad alternative to my Zara-boots… not a bad alternative at all…

 Kommentarer (4)
  • Hej Acie, som lidt serviceinfo kan jeg fortælle dig at man kan få samsøesamsøe både i galleriet på Götgatan (den store butik der ligger ved siden af Fillippa K og Whyred, A place mener jeg den hedder, samme sted har også mange andre danske mærker, eks. Stine Goya og Vibskov) og i den store butik der ligger overfor Stories inde i Skrapan (som jeg heller ikke kan huske hvad hedder..) Er temmelig sikker på du kan få sue begge steder.

  • De er super cool, men synes ikke farven er lige i øjet. Kunne være fedt hvis man kunne få dem i sort eller grå. Men så på den anden side, du har jo været så glad for dem fra Zara, så måske er farven ok alligevel. Tænker bare den er svær at matche.

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top